noo odliczam już, odliczamniedlugo dolaczymy do was

ja dziś ciężki poranek.... oj, bardzo ciężki

chciałam iść na spacer, coby mózgownicę przewietrzyć, ale niestety, napadało tyle śniegu, że potrzebowałabym inny pojazd niz moje graco, albo pług na przód

aniabella, noo, to się działo u Was - mam jednak nadzieję, że już będzie wszystko dobrze

usunęłam prawie całkowicie konto na nk, także nie gniewać się, że mnie nie ma... tutaj jestem i na gg i na maila dostępna - jakby co

gaga, tak patrzyłam na ten Twój śpiworek i wydaje mi się, że jest szerszy jakoś, a tym samym wygodniejszy do ubrania, a rękawy macie zdecydowanie szersze... nie wiem, czy u mnie to nie jest przyczyną tej niewygody... chłop mi aparat wyniósł do góry, ale jak go zniosę to wrzucę fotki mojego chłopa w kurteczce

Marcia77, noo, to sę porobiło z tą karuzelką

mi też się marzyła z fisher price i koleżanka obiecywała sama, że taka kupi, suma sumarum przyszła z taka disneya http://cgi.ebay.co.uk/Disney-Pooh-Music ... 240%3A1318
ale ma takie melodyjki, że pół dzielnicy słyszy i za boga nie wiem, jak takie ryczące na wysokich tonach cos miało uspokajać i wyciszać moje dziecko

noo, i takim sposobem odłożyłam to cudo w kąt i marzę i przypływie gotówki, żeby kupic cos innego - tylko też dumam, jak długo moje dziecko będzie tym zainteresowane?
a jak tam u Was początek tygodnia??