Dobry wieczor
I ja jestem tez z wami i was nie opuszcze
A wiec ciesze sie ze zrobilo sie wreszcie jakies poruszenie na naszym watku i mam nadzieje ze tak zostanie
U mnie ok,nocka minela nam niezle,mala zasnela jakos o 22 i obudzila sie o 9 00 raz musialam do malej wstac kolo 4 00 ale pozniej zasnela dalej
POzatym dzisiaj dzien minal leniwie .. Bylismy sobie caly dzien sami w domku i bylo super,NIcolinka miala dzisiaj jakis nie za fajny humor.. Byla jakas taka marudna malo co spala bo tylko godzinke na caly dzien i pozniej ja probowalam uspac po polodniu ale plakala i trzymala sie za buzie wiec moze jej zeby ida .. i zrobila dwoe male kupki.. Ale mowie wam jaki to jest lobuz z tej mojej Nicole ona juz pokazuje mi swoj charakterek jak cos jest nie tak jak mala chce to juz zaczyna plakac i uparcie dazy do tego co chce dostac miec.. a jak jej na to nie pozwalam to nawet reke na mnie podnosi i probuje uderzyc a jak juz mnie lekko klepnie w reke to ja jej delikatnie tez oddam w raczke i mowie ze nie wolno mamy bic a NIcole patrzy i dalej placze ale placze takim marudnym glosem.. No takze dzisiiaj mala byla strasznym lobuzem.. ale dalo sie jakos wytrzymac
Dzisiaj mielismy pogode zimnaaa Bylo -5°C i nawet na spacer nie poszlismy bo za zimno.. mamy snieg i mysle ze sie utrzyma bo jest straszny mroz
Powiedzcie mi chce sie was poradzic.. Jest to normalne ze w 7 miesiacu ciazy brzuch juz sie tak powoli na dol opuszcza?? I dziecko jest odwrocone glowka na dol..??
BO mi tesciowa powiedziala ostatnio ze mam uwazac bo mi sie brzuch na dol osunal i moge szybciej urodzic..?? I sama niewiem co mam myslec i sie boje.. tym bardziej ze Nicole tez czasami nosze jeszcze bo nie umiem jej odmowic jak tak patrzy na mnie takim wzrokiem i oczkami a niechce zeby sie czula odepchnieta.. wiadomo czasami odwracam jej uwage i staram sie nie nosic az tak czesto
Teraz mala spi i juz przed chwilka zdazyla sie przebudzic z placzem.. ale znowu zasnela.. cos mi sie wydaje ze bedzie dzisiaj ciekawa noc..
Maggie ciesze sie ze jestes i ze Antos dzielnie zniosl podroz samolotem i szkoda ze twoj ,mezu musial pojechac ale za niedlugo wroci i nadrobicie wszystko
Basia jeszcze jest troche czasu na ubieranie choinki My kupilismy choinke ale narazie jest w szopie a ubierzemy ja moze w piatek juz
I ja zaczynam znowu referaty pisac
Milej nocki wam zycze,ja mam nadzieje ze moja dzisiaj nocka bedzie ok,i ze malutka sie uspokoi i da nam pospac..Niewiem czemu tak sie budzi z placzem?? I tak sie zanosi przy tym.. Uspokoja sie jak ja przytule i poglaskam moja slodzinka kochana
DObranoc paa