Otoz moja szfagierka kolejny raz na psocila delikatnie mowiac Tym razem spodziewa sie dzidziola ale nie jest to powod dla nas do radochy Niestety poniewaz nie dba o siebie wrecz odwrotnie pije pali i nic do niej nie dociera Na niczyje porady nie reaguje tylko przytakuje a robi swoje Ojciec dziecka to kryminal i wlasnie poszedl na 4,5 roku odsiadki masakra Jakis meksyk dla mnie co sie dzieje z tymi laskami co im siedzi w tych pustych mozgownicach
to porostu przerazjace Ja majac 18lat wicej wiedzialam jak robic niz teraz potecjalne dorosle 20-latki Ponosi mnie z nerwow kochane kobitki nie moge tego zaakceptowac jak tak mozna
d
czekamy na efektyziewczynki,,w srode idziemy do fryzjerki wiec napewno po zmianie wam pokaze:-)))
A tak ogolnie u mnie dalej w pedzie wiwunia jest kochaniutkim skarbem buzialek jej sie nie zamyka i jest ekspertka w rozsmieszaniu Adula jak zwykle zyje swoim zyciem czyli swiat 14latki wiec milostki sympatie i szkola
Kochana ja cie nie chce straszyc ale jak to nie ciaza to prawdopodobnie to skutki uboczne diety DK Mam pare znajomych co tak mialy i tez takie co mialy gorsze skutki ubocznea mam jakies zawroty głowy ostatnio w sklepie mi się słabo zrobiło i omało co nie padłam ale w pore poprosiłam kasjerke o krzesło i przeszło
Dobra lece kochane bo duzo roboty malo czasu ale komu ja to mowie same wiecie jak jest
Buzialki