Moj Smyk juz chrapie od 20.00

Aga, no byc moze to po katarze, teraz przy tej pogodzie paskudnej musimy uwazac na nasze smyki!! I mam nadzieje ze to zapalenie to jednak nie dziedziczne

Co Was tak wymiotlo dzisiaj??
Ide jesc kolacje...
hehe, u nas jest dokladnie to sam, ubaw po pachy normalnie.... robi tez tak z pluszakami labo kocem... smiesznie to wygladazy wasze dzieci też uwielbiają się wtulać w kołdry, koce, ubrania etc.?my mu rzucamy pierzynę na podłogę, a on dookoła raczkuje i się w nią rzuca co chwilę kopie sobie nóżkami i tak słodko piszczy
![]()
Ulek też tak robi, rzuca się w kołdrę swoją lub naszą i się przy tym śmieje, słodko to wygląda, zaczepia nas i patrzy czy się śmiejemy, jeśli tak, to zaczyna od nowa...czy wasze dzieci też uwielbiają się wtulać w kołdry, koce, ubrania etc.?my mu rzucamy pierzynę na podłogę, a on dookoła raczkuje i się w nią rzuca co chwilę kopie sobie nóżkami i tak słodko piszczy
![]()
Na szczęście Ula nie dostała antybiotyku, takie niedopatrzenie nie powinno się zdarzyć, ale lekarze są różni...Kuba jako dziecko dostał na uszko za silny antybiotych i stracił słuch w jednym uchu-teraz chyba nie zdarzyłoby się takie niedopatrzenie
Wielkie brawa dla Majuni, śpi coraz piękniejdzisiaj usypiala tylko pol godzinki co dzien to lepiej
To o to chodziło, ale ja jestem mało domyślna, pewnie też się w to pobawimy.Co do tych wybieranych rzeczy to ja stosuje kładzie sie banknota,kieliszek,ksiazke i rozaniec.Jesli dziecko wybierze banknot-bedzie bogate,kieliszek-alkoholik.ksiazka-uczony,rozaniec-ksiadz lub zakonnica.Takie zabobony ale fajnie sie mozna posmiac.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość