dokładnie o to mi chodziło, tylko ważne zeby był w kremie, bo ma różne postacie masci i coś jeszczetak bepanthen. rewelacja !!!
ile osób tyle zdań, ja piszę z własnego doświadczenia. Czy skorzystasz to już Twoja sprawa, sama będziesz wiedziała co jest najlepsze dla Twojego dziecka, niestety przed urodzeniem nie jesteś w stanie przewidzieć wszystkiego a czasami naprawdę szkoda pieniędzy. Mi np w pierwszych tyg po porodzie bardzo przydał się laktator a nie wszystkie z niego korzystają, miałam tak dużo pokarmu, że Antek nie nadążał jesć a jak się nazbierało to aż brodawka calusienka z sutkiem była okrąglitka, że maluski nie mógł zlapać, musialam troszkę uciągnąć i wtedy mogłam podać dziecku. Później wykorzystywałam laktator przez jakiś czas w pracy zanim piersi "nauczyły" się, że w tym czasie nie karmię. Przy drugiej ciązy nie miałam takich problemow, za to wkładki okazały się niezastapione, używalam tego tyle że taniej byłoby chyba kupić fabryke hihi. I znowu poemat stworzyłam, ale Was zanudzam. Idę położyć dzieci spać.Bożenko, na penwo masz racje bo masz w tym doświadczenie... zastanawia mnie tylko to, dlaczego każda matka ma inne zdanie, teraz od Ciebie słysze coś zupełnie innego, niz wcześniej słyszałam
Ja też używałam bepanthen i gdyby nie on to chyba bym sie wykończyła. Strasznie mi brodawki popękały i myślałam, że już zrezygnuję z karmienia piersią, bepenthen i silikonowe brodawki mi bardzo pomogły.tak bepanthen. rewelacja !!!
chora?Kurcze ledwo na oczy widze chyba muszę sama iśc po apap
mnie pomagały migdałkichyba jutro kupię reennie w aptece, bo jest ta zgaga coraz gorsza... nie da się żyć
ja włąsnie takich uzywałmhttp://allegro.pl/pieluch...1273340980.html takie pieluchy będą dobre?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość