ladybird a moze taki duzy plakat na cale drzwi?
ja widze, że u nS CHYBA NIEBAWEM MLEKO PÓJDZIE W ODSTAWKĘ, (przepraszam za caps lock, niechcący klikłam ale już mi sie nie chce od nowa tych kilku słów pisać, żyję ostatnio w biegu strasznie)
hihihi
elibell wiecej slow uzylas tlumaczac niz jakbys miala to zmienic
Karina, a może to 3dniówka? Temperatura, wrażliwe ucho(objawy jak przy anginie)
ale przy trzydniowce chyba nie ma zaczerwienionego gardla? jak Olis mial prawie 40st przez w sumie dwa dni to ani kataru nie mial, gardlo i uszka ok, tylko ta goraczka.. tak mi sie wydaje ze to ta trzydniowka byla, bo ona sie bierze z 'niczego' ze tak powiem, a
karina moze przewialo Ci Malutka? a teraz jak z temperatura?
Własnie ugotowalam barszcz ukraiński
moja ulubiona zupka
dawno jej nie jadlam bo zawsze duzo fasoli daje a jak karmilam to nie chcialam zeby Oliwka wzdymalo ale smaka mi narobilas i jutro sobie ugotuje
Spróbuj zdrzemnąć się kiedy młoda śpi
ja zawsze mysle ze jak Oli sie zdrzemnie to ja tez ale jak juz go poloze to mam chwile dla siebie i zeby cos w domu porobic i szkoda mi 'tracic' ten czas na sen.. a on od kilku dni i tak spi w ciagu dnia od 30 min do godziny max.. dzisiaj poszedl na druga drzemke godzine temu :o ale to dlatego ze wczesnie z M wstalismy i Oli mial pierwsza drzemke o 11 gdzie zazwyczaj dociaga do 13-14
dzisiaj mi sie snilo ze mojej przyjaciolce, chrzestnej Oliwka, maszyna uciela palec
najgorsze ze ona ma drukarnie i ma tam maszyny
w senniku sprawdzalam to podobno oznacza strate pieniedzy, tylko nie wiem czy dla mnie czy dla niej bo to byl moj sen a jej palec
za 2 tyg bede sie z nia widziec w Polsce wiec moze razem przepuscimy jakas kase