hey kochane mamuski!!!
wreszcie znalazlam chwile,zebu poklikac na TT,mam nadzieje,ze moje dziecko bedzie na tyle laskawe,ze nie zacznie krzyczec u gory w lozeczku,bo probuje zasnac po obiadku...hihi
Po sniadaniu wybralysmy sie na miasto,bo musialam pare rzeczy kupic,a nie chce wysylac Bablu bo chodzi jak snieta ryba,przedwczoraj siedzial w szpitalu do 1 w nocy nad jakas prezentacja a wczoraj poszedl spac tez bardzo pozno,wiec chce zeby sobie biedak troche odpoczal...jutro mamy plan wybrac sie do Birmingham na zakupy,wiec lepiej niech bedzie w formie jak Vinee zacznie latac,to pewnie bedziemy obydwoje padnieci jak muchy...
we wtorek bylam w przychodni,bo mi sie tabletki na tarczyce skonczyly.Vinee dala mi tak w kosc,ze nie wiedzialam jak sie nazywam.
. musialam za nia latac ponad 20 minut,bo przyszlysmy wczesniej troche...tam sa automatyczne drzwi i ona w te i spowrotem biegala a ja za nia,tak szybko leciala,ze musiala pilnowac,zeby drzwi sie zdarzyly otworzyc,bo inaczej by jeszcze uderzyla w szklo..wymyslala niestworzone rzeczy,wchodzila do wszystkich pokoi,nawet weszla do pokoju pielegniarki,jak rozmawiala z pacjentem... robila dziwe akrobacje
,ani na chwile nie siadla na pupie,a tam pelno zabawek,gdzie tam na 3 sekundy i znowu biegiem...bylam mokra,jakbym skonczyla maraton...ufff...jak chcialam ja na rece wziac to tak sie wyrywa i taka silna,ze mowy nie ma..spowrotem jak wracalysmy to mi usnela w wozku i spala jeszcze troche w domu..mowie Wam mialam serdecznie dosc..tlumaczylam jej na 100 roznych sposobow,nawet spoosby superniani nie przyniolsy zadnego efektu,ludziska mieli niezly ubaw,bo rozrywki im dostarczala za to mi do smiechu nei bylo...
ogolnie te 3 ostatnie dni to tak mie wykoczyly,ze szok.. no coz,widac moje dziecko nagle dostalo podwojnego powera...
czytalam Wasze posty w miare na biezaco,zeby nie miec zaleglosci..cale szczescie,bo mialabym niezle czytania..hihi
Dziewczyny boskie filmiki,
Lucy Oliverek z tatuskiem super,nie ma to jak widok faceta z dzieciatkiem,zawsze mnie rozbraja..ale Ty masz grzecznego synusi..pewnie po mamusi sie domyslam taki aniolek!!!
Ciesze sie,ze z chrztem tak super wyszlo i ze nie bedzie zadnych problemow!!! Sliczne fotki Oliverka w podpisie!!
Kasi.k Twoja
Vikusia niezle szaleje,poczekaj az zacznie chodzic,cos mi sie wydaje,ze agentka niezla z niej bedzie...po raz kolejny musze powiedziec,ze uwielbiam jej slodkie nozki,takie paczuszki
...teraz mi sie wydaje,ze Vikusia bardziej do tatuska podobna zaczyna sie robic..obejrzalam nowe fotki w albumie,i jak dla mnie wygladasz bardzo ladnie w nowej fryzurce i mow co chcesz...
Jasnie Pani:) Twoja
Lucja tez chyba juz niezle aktywna skubana ale Wam te dzieciaki porosly,a wydaje sie ze niedawno rodzilyscie mamuski!!!
Marta cudne fotki
Frania z ta maskotka ,ale super wygladaja,widac,ze mu sie podoba ...alez on Ci rosnie jak na drozdzach super,ze Wam sie udalo spotkac z
Emilka,szkoda,ze zadnych fotek razem nie macie,ale musicie to nadrobic nastepnym razem..co do mojego glosu to ,ale wymyslilas,jeszcze dziewczyny gotowe uwierzyc...hihi najwyzej sie nadaje do dubbingu kreskowek jakiegos krolika albo innego toldiego..hihih a ja pamietasz jak Ci mowilam,ze masz bardzo delikatny glosik,i ze pewnie ladnie spiewasz i mialam racje,bo sama pisalas,ze Frania sie uspokoil tylko jak mu zaspiewalas.... zdrowka dla synusia,mam nadzieje,ze szybko wyzdrowieje malenstwo!!!
Madziorka jak czytam o Twoich przygodach,to malo nie pekam ze smiechu..hihih..dobrze,ze
Leosia nie zgubilas...Bablu jest tez troche roztrzepany,ale ja zawsze go pilnuje,bo Bog wiec czego by zapomnial...hihih super masz fotke z plazowania w podpisie...
cos ostatnio malo nam wklejasz fotek,mam nadzieje,ze sie poprawisz!!!
a co do Vertbaudet to polecam,maja bardzo ladne ciuszki i przede wszystkim dobre jakosciowo i kolorki fajniutkie!!!
Ela milych wakacji w Pl i udanego wypoczynku i wracaj do nas jak najszybciej z
Kondziem!!!
Kasiula juz zapomnij o tej skarpecie i do nas wracaj...Tobie za niedlugo nie starczy doby tyle masz zajec i jeszcze ten angielski Jak Lenka wklej jakies fotki,bo zleje po tylach
Emilka super,ze wypad na kregle sie udal i ze miala kto Ci przypilnowac dzieciaczkow!!!
Nathanek sliczny,jaki on juz duzy i jak ladnie stoi
,prezentuje sie super w tych nowych spodenkach ale okazja Ci sie trafila tak tanio!!!
Alusia sliczna blondyneczka i modelka w nowej kurteczce!!!!
brawa dla mezulka za zdane testy
,teraz to juz tylko patrzec jak bedzie smigal za kolkiem!!!
Gosia wpadl mi strasznie w oko ten plaszczyk w kratke,moze gdzie cos wyszukam jutro..hihih Jak tam
Tomus,opowiadaj jak tam dogaduje sie z opiekunka i wklejaj fotki,bo tez dawno go nie widzialysmy.Alez ten czas zasuwa za niedlugo bedziesz wyprawiala 2 urodzinki dla niego,a niedawno roczek byl... macie juz jakies plany na urodzinki?
Sandrusia strasznie sie ciesze,ze juz wszystko w porzadku...uff....juz wiec takich numerow nie robcie,bo nie moglam spac..
hihihi plaszczyk super,nie ma to jak zakupy na poprawienie humorku
,tak trzymac.Dobrze,ze porozmawialiscie i ze duzo rzeczy zostalo wyjasnionych,powoli bedziecie sie docierac z czasem zobaczysz...pochwal sie tym nowym mieszkankiem jak juz bedzie cos wiaodmo...buziole dla
Kubusia z okazji 8 miesiaczkow!!!
filmik boski,ale Kubus ma energii...
strasznie do Ciebie podobny sie robi,a szczegolnie po oczkach!!!
Zubelek te mieszkanko superanckie,na pewno cos znajdziecie rownie aktrakcyjnego!!!Jak dziewczynki,jak zdrowka u Was,mam nadzieje,ze juz chorobska przegonione!!
Beatka czekamy na wiesci o malenstwie,nowy dzidzius bedzie na watku u nas!!! Trzymam mocno kciuki,zeby porod byl szybki i dzieciatko zdrowiutkie!!!!
Julie ale agent z Twojego Nathanka!!!
jak tam lodowka,wymyslilas cos!!!hihi
Justyna ciesze sie,ze
Alex juz zdrowiutki!!!
Delfina szkoda Waszego pieska,ale mam nadzieje,ze da sie cos zrobic,dobrze,ze tak wczesnie wykryto tego raka,bo tak szanse sa duze,ze bedzie wszystko ok!!!
[ Dodano: 2007-10-05, 16:30 ]
Delfinka teraz doczytalam,ze Maycie chora,szkoda mi jej bidulki bardzo,mam nadzieje,ze szybko sie odklei to cos co tak ja meczy...a kysz zarazo...