Kurna,zeżarło mi posta
asiula_o, - fajnie, że możesz liczyć na pomoc rodzinki i znajomych. Ja muszę liczyć sama na siebie bo znajomi się nie kwapią z pożyczaniem i takie tam. Ehhh, jakoś to będzie.
Motylek22, - ja właśnie myślę o kołysce, żebym mogła ją tachać po mieszkaniu w razie potrzeby. Najlepiej, żeby kółeczka miala jeszcze. Dobrze, że troszkę mniej Cię boli, bidulka TY nasza. Ojej, i jaki masz pięknu brzuszek
Cudowny. Ja mam malutki ale to dlatego, że ogólnie mam więcej sadełka od Ciebie, chudzino
Też przytyłam jakieś 2 kg
.
betka,- trochę trudno poczuć maleństwo, jak się jest w biegu. Ja poczułam leżąc przez trzy dni plackiem w lóżku w połowie 19 tygodnia. Teraz jestem w połowie 20 i maluszek rusza się jak ma chęć i siły ale nie za często. Cierpliwości.
osita, - super,że z maluszkiem wszystko ok. Co do jelitek to może faktycznie to one cie bolą. Ja mam czasem wzdęcia i już kilka razy mnie taka mała zgaga męczyła. Zaczyna się. Ale wiesz, od kąd biorę FEMINATAL 400, poprawiło mi się trawinie i nie mam problemów w toalecie, bo tam jest kapsułka tranu czy czegoś tam. Przy tych witaminach czuję się znacznie lepiej. Może znajdziesz cośpodobnego tam u siebie? I paś sie kochana żeby malusz miał wygodny domek- inkubatorek
Ja już po sprzątanku, żeby się nie przemęczać. Po niedzieli zaczynam geberalne porządki w mojej pracowni i powywalam zeszyty ze studiów co mi całą szafę zajmują. I zacznę myśleć o remoncie i o zakupach dla Groszka
[ Dodano: 2008-06-14, 12:34 ]
Dziewczyny, a macie już staniki ciążowe? Jeśli tak, to czy jesteście zadowolone i co polecacie, bo chyba muszę coś zakupić. I co myslicie balsamach opalających,np DOVE SUMMER GLOW? Możemy używać czy nie?