Cześć
szkieletorek,

jak Ci dobre znajome maja gadać takie bzdury to ich ie informuj o swoich planach

Normalnie średniowiecze jakieś- co masz czekać do przyszłego sierpnia,żeby dziecko pole zobaczyło
U nas dziś 8 stopni, a ja z Małym po Zuię poszłam do przedszkola i pod parasolem jeszcze.
Aaaa, bo żeśmy w chuście szli

A na chustę ubrałam grubą bluzę M i zasunęłam nas. Dziś trzy razy miałam chustę, a Maciek w dwie minuty i kimonko
Wlaśnie tak noszę jak Iza wkleiła
Zuzia mi zdjęcia zrobiła- jutro Wam wkleję
A co do tego jedzonka, to ja wcinam wszystko, owoce też, bo to przecież witaminki
Kurde, czytałam ,że z tą kapustą, czosnkiem to bzdura, należy uważać na rzeczy, które mogą wywoływać alergię, mleko, orzechy.
Ale nam dzieciaczki rosną

Maciek to już pewno ponad 5 waży, bo jak miał 4 tygodnie to było 4620. We wtorek się okaże, bo na szczepienie się wybieramy.
Kurde, ma takie malusie kropeczki na buzi, parę dni robiły się czerwone jak leżał na policzku, a teraz czuć je pod palcami- nie wiem co to
Maciek też się podnosi na przedramionach jak go kładę na brzuszku. Spokojnie sobie nie poleży, bo ciągle łepetynkę podnosi, a jak mu się znudzi to się wkurza zamiast sobie poleżeć
Nie obraca się.
Inia my też chrzcimy 16
[ Dodano: 07-10-2011, 20:49 ]
szkieletorek, hehe, nic się nie przejmuj, ja mam drugie dziecko i jeszcze ani razu nie kąpałam niemowlaka
Tzn. kąpiemy go razem, ale to M. go trzyma.
Ja sobie polewam wodą