a w jakim programie zmniejszasz?To trochę potrwa zanim wrzucę te zdjęcia, bo wszystkie mają za duży rozmiar muszę je najpierw po zmniejszac potem dopiero powrzucac....
No ja właśnie wcale nie widzę że ona jest do męża podobna, albo że rośnie. Widzę to po ubrankach ale dla mnie i tak jest maluszkiem.jak sie caly czas patrzy na dziecko to az tak nie zauwaza sie roznic
Oooo dobry pomysł. Kochałam ten stan i bardzo mi się podobał mój brzusio.Ja to bym proponowała jeszcze w ciąży zdjęcia powrzucać, żeby sobie przypomnieć jakie kuleczki byłyśmy heheh
Jaki słodziutki maluszek jeny . I fajne łóżeczko czy kołyskę miałaś.A to mój miesięczny maluszek
i teraz
No moja wejść umie ale z schodzeniem jest problem . Pokazuję jej i uczę ale na razie bez większego skutku.Wczoraj spadła mi właśnie z łóżka w sypialni prosto na głowę , wystraszyłam się ale małej nic nie było .Szybko zapomniała .A ostatnio pisałyście o schodzeniu z łóżka czy kanapy. To mój Alanek nauczył się jak miał 10 miesięcy.
To aż tak hucznie będzie ?dzis zamówiłam mszę
Wow jaki śliczny torcik .Ty robiłaś czy z cukierni ?Torcik - jeszcze wtedy wyglądał ładnie...
Chodzę sobie, a mama pęka z dumy
sama robiłam, pierwszy raz bawiłam się z lukrem plastycznym, świetna sprawa. No ale najważniejsze, że wyszedł pyszny.Ty robiłaś czy z cukierni ?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości