justyna30
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

19 lip 2007, 22:56

widze ze nikogo niema juz :ico_placzek:
Joasiu ja jak narazie dobrze sie czuje malenstwo sobie skacze wieczorem a ja dzis popszesadzalam kwiatki i wysprzatalam cale mieszkanko :ico_oczko: a Twoja Juli sliczniutka :-)
Basiu Jasiu mimo wysypki slodziutki :ico_haha_02:
Aja ostatnio to wciagam sie w Polska telewizje bo mama nam wykupila w Polsce i teraz zamiast przy komputerku to ja przy tv ale 4 lata jestem bez polskiej tv to wybaczcie :ico_sorki: :ico_sorki:
A co z malolata bo niewidzialam jej dzisiaj?

Awatar użytkownika
Viola
Trzy tysiące lat minęło...

19 lip 2007, 23:05

i ja wpadam życzyć wam dobrej nocki.... :ico_spanko:
a jutro z ranka wkleję nowe fotki mojego brzusia...
Justynko a co ciekawego oglądasz na tv? bo ja mam wrażenie, że ostatnio nic ciekawego nie ma w tej naszej telewizji....a kanałów mam sporo bo mam kablówkę i pomimo tego nic mnie nie ciekawi....
Moniw juz wpisałam twoje latka do listy...

[ Dodano: 2007-07-19, 23:09 ]
moniw pisze:Cos sie jednak zaczyna bo wyszedl mi czop co prawda na raty we wtorek rano i w nocy

moniw to trzymam mocno kciuki, żeby się zaczęło...
moniw pisze:coraz powazniej mysle o tym przyspieszeniu musze tylko meza przekonac ze to bezpieczne albo go zgwałcic

:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

basik334
Umiem skakać na skakance po całym forum

20 lip 2007, 07:49

Witam z rana :-)

Ale mieliśmy dzień wczoraj!

Jak pewnie wiecie wciąż walczyliśmy z wysypką. Wieczorem pojechaliśmy na 19. na dyżur do pediatry. Ten od razu orzekł,że to żadne potówki tylko zmiany o charakterze trądzikowym - jakiś rumień toksyczny czy jakoś tak. Tak czy inaczej Jaś ma buzię całą w plamach koloru czerwonego (wczoraj jeszcze były ropne, dziś na szczęście nie). Pediatra zalecił kąpiel w przegotowanej wodzie z dodatkiem rumianku i jakiegoś balsamu i smarowanie maścią. Wróciliśmy do domu na 10. wieczór. W domu duchota - jako i na dworze :ico_szoking: A my gotujemy wodę do kąpieli, a jeszcze tą zagotowaną trzeba ostudzić. Karmię Jasia - biedakowi gorąco, pręży się, odciąga od cyca. :ico_szoking: W międzyczasie studiujemy ulotki , ile czego zastosować, pot nam kapie na podłogę. O północy położyliśmy synka do spania. Ledwo dowlokłam się pod prysznic :ico_olaboga: Na szczęście te zabiegi wydają się działać, Jaś ma zaczerwienienie mniejsze, choć nadal wygląda nieciekawie.

Dziś zagotuję gar wody rankiem i sama ostygnie do wieczora.

Trzymam kciuki za oczekujące. Uciekam, bo dziecko wzywa...

Awatar użytkownika
sosim
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

20 lip 2007, 09:29

a ja :ico_ciezarowka:
dopada mnie deprecha, ze ten stan bedzie trwac do grudniaaaaaaaaaaa :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-07-20, 09:30 ]
basik334, ciesze sie ze zabiegi przynosza ulge Jasiowi,
inaczej maluszek by sie dlugo meczyl

Awatar użytkownika
Sylwia
Beze mnie to forum nie istnieje!

20 lip 2007, 09:32

Witam wszystkich !! Wlasnie wcinam sniadanko,w nocy spalo sie znowu okropnie przez ten upal..bylo strasznie duszno i musialam wiatraczek wlaczyc bo bym sie chyba ugotowala :) U mnie wszystko ok...czasem mam klucia w brzuszku,a w nocy mialam lekkie skurcze... :ico_brawa_01: A u mnie zostalo tylko okraglutkie 10 dni do terminu i z tej oto cieszacej mnie sytuacji stawiam WIELKI CZEKOLADOWY :ico_tort: :ico_tort:
:ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:

Ps. Wszystkim ciezarowkom ktorym zostalo rowniez 10 dni zycze powodzenia i szybkiego porodu :) Violu i Justynko :ico_tort:

[ Dodano: 2007-07-20, 09:46 ]
I tym mamusiom przeterminowanym tez zycze aby ich pociechy w koncu zechcialy z nich wyskoczyc :)

Awatar użytkownika
Viola

20 lip 2007, 09:56

witajcie :)
ja już byłam na rannych zakupkach... :ico_haha_02: upał na dworku...
Basik dobrze, że skonsultowaliście tę wysypkę z innym lekarzem... teraz juz Jasiowi szybciutko zejdzie...
Sylwia, Justynko tylko ....10dni, więc częstujcie się... :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:

Awatar użytkownika
Sylwia

20 lip 2007, 10:02

Dziewczynki jesli czasem wam sie nudzi to zapraszam na mojego bloga www.sylwinka1988.blog.onet.pl zostawiajcie komentarze ZAPRASZAM
:ico_haha_01: :ico_haha_01:

basik334

20 lip 2007, 10:06

Violu to poznęcaj się nad karmiącą - kupiłaś jakieś owocki?

No i oczywiście najlepsze życzenia dla świętujących... Co wam najbardziej potrzebne? Chyba cierpliwości, ja mam na świeżo jeszcze w pamięci oczekiwanie na końcówce ciąży, wiem jak to jest... :ico_spanko: Jesteśmy z Wami :-)

Awatar użytkownika
Sylwia

20 lip 2007, 10:10

basik dziekujemy za to ze jestes z nami :) :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Viola

20 lip 2007, 10:22

Basik dziś kupiłam tylko arbuzika..... za bardzo nie przepadałam za nim, ale teraz w te upały to mnie ciągnie do niego... :ico_haha_01: :ico_haha_02:

wklejam obiecane najnowsze fotki...
ObrazekObrazek
a tu z chłopcami :)
Obrazek

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”