ja mam w pasie na pewno duzo wiecej niz w biodrach ale nie chce mi sie zmierzyc, moze potemTuska, skąd ja to znam - podbródek jest najgorszy
ja pomijam fakt ze mam 15kg na + ale najgorsze jest to że mam w pasie prawie dokładnie tyle samo co w biodrach! nie wiem jakie ja spodnie założę po porodzie
ja tez mam dziure po kolczyku i rozwleczona juz jest na maxa, balam sie ze mi to peknie, ale jak do tej pory wytzymalo to mysle ze juz bedzie ok przez tydzien chociaz jak mala tam sie wypina to dramat a specjalnie 2 lata wczesniej juz kolczyk wyjelam bo liczylam na to ze mi dziurka zarosnie, a tu kiszka ciejkawe jak to po porodzie bedzie wygladac, mam nadzieje ze nie jakos brzydkoczuje jak by mnie rozrywalo, a zwlaszcza w miejscu gdzie mialam kiedys tam kolczyk w pepku, mam taki wielki rozstep
mam nadzieje cale zycie raczej chuda bylam i bardzo bym nie chciala zostac taka pyzata a jakbym schudla cala oprocz tylka i biustu to bylby juz szczyt marzen ale na cud nie licze hehe
Tuska, poczekaj wlasnie do porodu, jakie to fajne uczucie wejsc na wage i np zobaczyc 7 kg zrzucone po porodzie, a przy karmieniu bardzo szybko reszta spadnie i bedziesz pewnie jeszcze bardziej chyda niz z przed ciazy , a przynajmniej tak u mnie bylo
ja tez mam takie chwile ze mnie panika ogarnia - i jesli chodzi o szpital i potem ze bede zla matka i sobie nie poradzea ja chyba im bliżej do terminu tym bardziej sie boje i sobie mysle ze ja moge poczekac jeszcze, jednak mi się nie spieszy....kurcze, mam cykora
skóreczka pozbywa śroedeczka i taki worek ..ale za to przyjemny w dotyku jak dla mnie, taki worek foliowy przypomina na kanapki troche
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość