ilonakk9
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

09 paź 2007, 23:37

To jednak mnie pamiec nie myli Lucy..hihi
Co do siostry Twojego T. to dziwna jakas,ja tez nie trawie takich osob,co mysla,ze wszystkie rozumy pozjadaly.... :ico_zly: szkoda,ze nie mozna z nia normalnie porozmawiac na babskie tematy,bo wiadomo jak to jest z facetami...hihih Lucy nie przejmuj sie nia,zobaczymy jak bedzie miala swoje dzieci czy bedzie taka wszystkowiedzaca,bo jak na razie to chyba zna tylko teorie a wtedy to wymadrzac sie latwo..

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 paź 2007, 23:39

dziekuje za komplementy pod adresem mojego synusia hihi

lucy i emilka wspolczuje wam dolow i smutnych dni...
i tej niewdziecznej rodzinki... cholera by mnie wziela gdyby mi ktos tak dogadywal i radzil ... takze nie dziwie sie ze macie dosyc takich gosci... masakra...
co do depresji... mam nadzieje ze to chwilowe.. i minie szybko.... u mnie na razie spokoj z takimi dołami..
ja staram sie do niech nie doprowadzac.. w poniedzialek milalam lenia ,, i caly dzien w domu spedzilam. ale wiem ze kolejny taki dzien musi byc busy.. bo wtedy szzybko sie doluje. a teraz kiedy mam leosia to musze codziennie wyjsc z domu zeby sie maly dotlenil
nawet jak pada. zakladak folie i ruszam.
dzis bylo okropnie i ciesze sie ze mielismy ta joge i szczepienie bo pewnie ciezko by sie bylo ruszyc z przyjemnosci w taki dzien hihi

a na jutro juz sie umowilam z kumpela. zeby dnia nie marnowac. bo wtedy wiem ze musze byc gotowa na pewna godzine i sie pilnuje hihi

martunia czaapka w mothercare kupiona
nie jest za grubaa takze na chlodna jesien w sam raz.. wlasnie czegos takiego szukalam. tylko na razie leon bez czapy smiga
dzis to w ogole lekko go ubralam bo w wozzku, i foli to by sie ugotowal biedaczek

moj maluszek dzis spi juz tak dlugo.. zasnaal jak nigdy po 19.
przez to szczepienie...

az dziwny wieczorek mielismy.. taka wczesna godzinka dopiero hihi

poogladalismy kolejny odc prisona
ja napisze pare slow i pojdie sie polozyc bo chce jutro wstac o przyzwoitej godzinie. poza tym ciezko wyczuc jak leos bedzie dzis spal i kiedy sie obudzi hihi

lucy do mnie masz niedaleko... wpadaj to cie rozwesele hihi

ilonakk9
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

09 paź 2007, 23:40

To ze ma 32 lata a Ty jestes mlodsza nie znaczy,ze ona wie wiecej i ze Cie traktuje z gory i jak mala dziewczynke... :ico_zly: :ico_nienie:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 paź 2007, 23:45

lucy mozesz sie zalic. po to tu jestesmy... a co do siostry T to ... wrrrrr
nie tytuly sie licza i mgr przed nazwiskiem.. moze byc nawet doktorem wszechwiedzacy, a w glowie pusto...
wlasnie tego nie znosze.. a ile takich ludzi ktorzy twierdza, ze studia skonczyli i sa lepsi, madrzejsi, wazniejsi...
czubki z nich i tyle
albo tych co zrobili rok a wszystkim wokol mowia ze po studiach sa...
jakby to bylo najwazniejsze..
ech glupota, zacofanie i debilizm... :ico_puknij:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

09 paź 2007, 23:54

To ze ma 32 lata a Ty jestes mlodsza nie znaczy,ze ona wie wiecej i ze Cie traktuje z gory i jak mala dziewczynke... :ico_zly: :ico_nienie:
no wlasnie :ico_zly:
lucy do mnie masz niedaleko... wpadaj to cie rozwesele hihi
Madziorka wiesz jak mi brak takiej smieszki jak Ty ? napewno Cie odwiedze,tylko nie wiem kiedy ,ale zaluje ,ze w Bristolu nie mieszkasz,albo ja u Ciebue....z Toba nie ma czasu na depreche :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-10-09, 23:59 ]
Madziorka ja tak samo uwazam....prawda jest taka,ze ona jest ze starszym facetem i on jest bardzo inteligentny po studiach ,zna kilka jezykow,kawal swiata zwiedzil....ale wiesz ,ja znim kiedys rozmawialam i przy nim nie czujesz sie gorszy ,bo to jest po prostu fajny czlowiek ,a ona odwrotnie ....jak ogladamy jakis film po ang to ona tlumaczy slowa pod nosem i mowi z dziwnym akcentem,takim niby amerykanskim hi hi mnie to rozsmiesza :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-10-10, 00:02 ]
ale jak opowiadalam o smierci lozeczkowej (ona i tesciowa pala ) ze nie chce zeby nawet ktos smierdzacy do malego podchodzil ,to sie ze mnie smialy .....a jak T mama zobaczyla u mnie ,,jezyk niemowlat,, to z pretensja co ja za glupoty czytam :ico_zly:

[ Dodano: 2007-10-10, 00:03 ]
a powiem Wam,ze ta zlosc moja wynika z tego,ze jego siora przylatuje 19 :ico_haha_01: ale tylko na weekend :ico_sorki:

[ Dodano: 2007-10-10, 00:06 ]
Ilonka zapomnialam ci napisac,ze jak bylam w polsce,to dowiedzialam sie,ze moja rodzina jest nienormalna ,bo grzybow nie zbiera (dokladnie tak mi tesciowa powiedziala ) :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

ilonakk9
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

10 paź 2007, 00:09

Lucy szkoda slow na nia... :ico_zly: :ico_puknij: po tym co przeczytalam,wydaje mi sie,ze ona jest zakompleksiona i w jakis sposob probuje sie dowartosciowac tylko niestety kosztem Ciebie miedzy innymi..a nie tedy droga :ico_nienie: ..chyba zgrywa taka co pozjadala wszystkie rozumy,bo chce grac przed tym facetem jaka to ona jest inteligentna,szkoda,ze tylko na pokaz... :ico_puknij: a jak sama mowisz,facet 100 razy bardziej inteligentny i porozmawiac z nim mozna normalnie... :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-10-10, 00:11 ]
Jak jej nie wstyd bylo cos takiego powiedziec... :ico_olaboga: :ico_puknij: lepiej juz nic nie powiem.. :ico_olaboga: :ico_szoking:

lucy23

10 paź 2007, 00:14

Ilonka T mama taka jest i mozna jej wszystko mowic ,a innym nic,bo sie obraza :ico_puknij: a T mowi,ze taka juz jest i sie nie zmieni :ico_puknij: a co do faceta jego siostry,to tesciowa go uwielbia i przy nim sie zachowuje jak mysz pod miotla....ta moja przyjaciolka mowi,ze to dlatego,bo ma kase i boji sie takiego ziecia stracic :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-10-10, 00:16 ]
a ja jestem kiepska ,bo nie zbieram szczawiu i grzybow i Tomus jest taki biedny,bo nie ma codziennie obiodkow he he a obiad to rzecz swieta :ico_haha_01: :ico_haha_01:

ilonakk9
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

10 paź 2007, 00:17

Lucy ja nierozumiem jak mozna tak mowic na kogos i na rodzine... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_nienie: to naprawde nieladne z jej strony delikatnie mowiac..wrrr :ico_zly:
a co do ziecia,to moze sie zorientuje wczesniej czy pozniej jakie one sa naprawde....i ucieknie szybciej przed takimi babsztylami...wrr

lucy23

10 paź 2007, 00:18

a T jest przesraszony,bo ja mu powiedzialam,ze mam juz dosc wtracania i nie bede sluchac tych rad w ciszy...i nie bede sie gryzla w jezyk .... :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

ilonakk9
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

10 paź 2007, 00:20

Lucy widzisz zamiast miec dola to lepiej na zbieranie szczawiu sie przygotuj i grzybkow. :ico_smiechbig: ..pewnie zieciu bedzie mial dosc tych obiadkow jak tesciowa mu przy drodze gdzies pysznego szczawiu nazrywa..hehehe :ico_haha_01: :-D

Wróć do „Pozostałe”