Strona 632 z 1266

: 25 paź 2010, 17:44
autor: bozena
Ewcia19, napisz w sklepiku na tym watku możesz z nami poplotkować

: 25 paź 2010, 17:48
autor: surtsey
dorota twardnieją, bo my nie dajemy polepszaczy :ico_haha_02:
a robiłaś na zakwasie? powinien dłuzej trzymać, ten z piwem, którego przepis jest w kuchni jadłysmy i na 3 dzień.
Oczywiście też się czestuj
bozena, kabanos jest, żółty ser, szczypiorek i przyprawy

: 25 paź 2010, 17:48
autor: bozena
mój chlebek nawet do tygodnia jest smaczny jak się go w folii przechowuje.

: 25 paź 2010, 17:50
autor: kwiatunio
surtsey, bozena, ukłony dla Was za ten chlebek,mnie by sie chyba nie chciało :ico_wstydzioch:

dorotka ja też poproszę patpfe@wp.pl

: 25 paź 2010, 17:51
autor: surtsey
bozena, my tu mówimy o pieczywie pieczonym w domku, taki sklepowy też mi dluzej trzyma

: 25 paź 2010, 17:52
autor: Ewcia19
Uśmiecham się bo mam dla kogo, chciałabym im niebo uchylić ale nie mogę

: 25 paź 2010, 17:52
autor: kwiatunio
surtsey, a podasz przepis na ten chlebek?

: 25 paź 2010, 17:53
autor: bozena
a robiłaś na zakwasie? powinien dłuzej trzymać,
ja piekę na drożdżach, daję orzechy włoskie, słonecznik, pestki dynii oczywiscie zamiennie, lub mozna wszystko razem. W sumie to mozna wrzucic wszystko co się podoba.

: 25 paź 2010, 17:53
autor: dorotaczekolada
Ewcia19, napisz w sklepiku na tym watku możesz z nami poplotkować
na sklepiku mozna pisac od 50 postow :ico_oczko: z taka prosba radzilabym do admina jakiegos z zapytaniem czy i gdzie umiescic mozna :ico_noniewiem:
surtsey, jak na razie tylko na drozdzach robilam bo zakwasu jeszcze nie mam :ico_oczko: ale z czasem i za to sie wezme :ico_sorki: a jak myslisz do tego chleba zamiast szczypiorku mozna dac rzezuche? :ico_noniewiem:
bozena, a kiedy ty go pakujesz? jak wystygnie?trzymasz w lodowce czy chlebaku?

: 25 paź 2010, 17:54
autor: bozena
bozena, my tu mówimy o pieczywie pieczonym w domku
ja też