hej
u nas kiepsko cos z jedzeniem
Patryk malo mi jada a ja daje mu zawsze tyle samo mleka i musze potem to co nie zje wylewac a mi tak szkoda tego mojego mleka
a to wszystko przez to ze juz ponad tydz. nie robil kupki jakies 10 dni juz bedzie
dlatego jada mi tak od 70 - 140 ml mleka zalezy o jakiej porze je. na noc zje tak ze 160 ml ale juz rano potrafi zjesc tylko 70 ml
troche mnie to juz martwi bo kiedys jak dlugo nie robil kupki to i tak potrafil co 3 godziny zjesc normalnie po 140 ml a teraz wydziwia z jedzeniem ... a przy tym jeszcze zaczyna sie bawic coraz bardziej smokiem od butelki kreci sie wierci rozglada dookola i ja juz nie mam na niego sposobu zeby jadl normalnie... moj maz to dzis wysiadl przy nim i zaczal na niego troche krzyczec bo tak sie kreci na rekach ze nie idzie go karmic normalnie taki wiercipietek z niego sie zrobil.
misia ja dzisiaj wprowadzam kleik. dodam mu do mojego mleka i podam mu zaraz po kapieli na noc. zobacze ile mi potem przespi.
ja na razie poki co raz bede mu na noce podawac nie chce mu wiecej razy dawac bo jest jeszcze za maly zeby go tak pasc tym kleikiem. nie chce zeby potem byl pucul z niego.nie ma co tez tak wlewac takie geste w takie male dziecko bo potem bedzie grube. a kleik i tak powinno sie dawac po 4 mies. wiec nie ma co szalec.
za 3 miesiace Milenki. rosnie Ci stokrotka szybko oj rosnie
Malgorzatka dasz rade jakos zorganizowac wszystko jesli trzeba bedzie
a zaloze sie ze jak juz bedziesz chciala rodzic to nie bedziesz bo wtedy jak na zlosc dziecie nie chce wyjsc tylko jak juz odpuscisz to wtedy porod sie zacznie
tibby to bedziecie miec super pamiatke na cale zycie z takiej sesji
zazdroszcze