A wiesz, nie myślałam o tym w ten sposób. Ale jak Jolka miała takie dolegliwości to rzeczywiście odstawiliśmy wszelkie oliwki. Kąpaliśmy w Oilatum i smarowaliśmy Emolium (czyli odwrotnie jak Ty) i skórka zrobiła się ładna. Co do chusteczek to prawie wcale nie używam bo zamiast czyścić to klejąa może to nie liszajki, a AZS? Miałam tak z Dawisiem - dopiero dobry dermatolog to zdiagnozował i wystarczyło kupić Emolium do kąpania i Oliatum do smarowania i problemy skórne zniknęły
Wiesz, sugeruję się Jolką...u niej pomogło odstawienie kilku składników. Ale powiem Ci że mały dziś nawet nie stęknął przez cały dzień. Taki spokojny i kochany był że myślę że to jednak moje jedzonko wczoraj mu dało popalićCo do sucharków - z Ciebie niedługo niteczka zostanie jak tak się będziesz odżywiać. Jesteś pewna że ten śluz w kupkach to przez Twoją dietę?
Wiesz niby ten sam skład a czytałam że bardzo często dzieci po bebiku mają zaparcia a po bebilonie nie. Czyli czymś się jednak różnią. Ja używałam bebilonu.Używamy Bebika i jest ok. Bebilon ma ten sam sklad, a drozsza cene ale niektore dzieci sie lepiej po nim maja.
no właśnie strasznie podzielone, ale ja odciągałam, może nie u takiego małego ale w wieku 2 lat już mu schodził całyale Wam do tych zabiegów jeszcze nie radziłabym się zabierać, bo do 1,5-2 roczku lepiej napletek nie odciągać (tu też są zdania podzielone)
w kinie byłam na Prometeuszu, Paweł wyciągnął ale film kompletnie nie w moim guście już fajniejsza była Epoka Lodowcowa 4Gosia, a co Ty tak cicho siedzisz?
masz prawo strasznie szybko wróciłaś do pracy a ba zaparcia może jakieś krople byś dawała typu espumisan itp nie wiem co jest u was albo jakimiś herbatkami koperkowymi przepajała tylko nie wiem od jakiego wieku one są. Ale tego mleka to bym nie polecała.a jak poszłam do pracy to zamiast pracować to tylko myślałam czy wszystko ok z maluszkiem
ja strasznie bałam się z Tomkiem kolek i bóli brzucha dlatego miałam bardzo restrykcyjną dietę teraz zresztą też planuję taką nie jadłam żadnych warzyw surowych.Mamuski powiedzcie czy można jeść świeze ogórki i pomidory karmiąc?
pozwól że wtrącę swoje 4 groszea jak myślicie które mleko jest najlepsze GERBER,HIPP,NAN,BEBIKO ??????????????
po NANIE strasznie miał zatwardzenia
- przepraszam,ze wam sie wetne na watek ( chcialam zerknac,czy sa wiesci o Marcinku) ale mialam wlasnie na poczatku problem z kupka u Szymusia - poczatkowo dokarmialam go wlasnie Bebikiem i pojawil sie problem z zaparciami,potrafil nie robic kupki przez 3-4 dni i byl niespokojny,przepajalam go,dawalam czopek,mimo to problem byl.Kolezanka na watku miala to samo,dodatkowo jej synek baczki brzydkie puszczal,pediatra zalecila zmienic mleko na Bebilon i po klopocie,ja w sklepie porownalam sklady Bebika i Bebilonu i sa tam 2-3 pozycje,ktore sie minimalnie roznia,cena tez spora - jednak kupilam Bebilon i po kilku dniach kupki wrocily do normy,a po 7 dniach od kupienia Bebilonu udalo sie nam przejsc na samego cycusia i teraz juz wogole kupka jest luksusowaWiesz niby ten sam skład a czytałam że bardzo często dzieci po bebiku mają zaparcia a po bebilonie nie.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość