Awatar użytkownika
Pozytywka
Trzy tysiące lat minęło...

22 lip 2011, 16:58

Raczej nas to nie ominie :ico_noniewiem:

Reszta babeczek pouciekała :ico_noniewiem:
Mnie leń jakiś złapał więc już sobie chyba odpuszczę robotę :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

22 lip 2011, 17:01

coś się babolki wykruszyły a pogoda do bani to nie wiem co można robić,pozostaje tylko się obijać :-D

elibell
4000 - letni staruszek

22 lip 2011, 17:02

Pozytywka, dopiero przeczytałam Twoją wypowiedź z rana. Dobrze napisane, tyle, że do spadlamznieba jakoś wciąż nie docierają te wszystkie słowa, jakby i przez kogo były użytre, grzecznie, niegrzecznie, dosadnie. Czasem myślę, że jej jest dobrze w tym wszystkim, że jakoś odnajduje się w roli służącej i przywykła do takiej sytuacji na tyle, że nie mysli o małej, mimo, że uważam, że dobra z niej matka ale nie myśli co ta mała musi przezyć. Zapominamy, że nawet takie maluchy przeżywają takie coś.

Moja wstała:) Je teraz obiad i idziemy niebawem do parku:) Tam z koleżanką sie spotkam, bo jej dzieciaki już chcą iśc a moja dopiero je:)

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

22 lip 2011, 17:13

do spadlamznieba jakoś wciąż nie docierają te wszystkie słowa, jakby i przez kogo były użytre, grzecznie, niegrzecznie, dosadnie.
trzeba liczyć,że w końcu dotrą :ico_noniewiem:
Tam z koleżanką sie spotkam, bo jej dzieciaki już chcą iśc a moja dopiero je:)
to niech się streszcza ;-)

wiecie co szoku doznałam dzisiaj...dzwoniłam do A bo miałam sprawę a ten mi mówi,że mój brat jakiegoś chłopaka okradł na 3 tys :ico_szoking: :ico_olaboga: i że jakieś jego dokumenty spalił,a ponoć razem pili,a kto jest na tyle głupi żeby w ogóle pić z 3 tys przy sobie :ico_noniewiem: :ico_puknij: no ale to nie mój problem,podobno już na policję zgłoszone...ledwo w czerwcu wyszedł na warunkowe bo by siedział do grudnia i ma coś w zawiasach to zaraz go znowu posadzą :ico_puknij: ale ja wiedziałam,że on za kraty nawet szybko wróci bo mu się chyba tam podobało :ico_noniewiem: ale dla mnie to głupota jest,zamiast do pracy iść to kradnie a doskonale wie,że go posadzą :ico_puknij: szkoda mi mamy,ale z drugiej strony wychodzi im teraz jak na WSZYSTKO mu pozwalali,bo to chłopak :ico_noniewiem: teraz A jeszcze woził rodziców do niego jak chcieli ale teraz powiedział,że do głupka jeździć nie będzie i bardzo dobrze,mama jak go posadzą to nie powinna mu w ogóle kasy tam wysyłać,bo tak to co miesiąc ze 100-150 zł mu wysyłała :ico_sorki: i nie odwiedzać w ogóle,a jak wyszedł to połowę kasy z tego co dostał od mamy dostał jak wychodził,czyli jakieś 800 zł miał...i rodzice mówili,że jak wyjdzie to ma tą kasę im oddać i co? i nic,całą kasę przechulał i kupił sobie tylko buty...a oni mają nauczkę

[ Dodano: 22-07-2011, 17:16 ]
a co najlepsze to podobno jak brat wyjdzie teraz na miasto to ma taki wpier*** że się nie pozbiera...z jednej strony się boję o niego bo takie bójki różnie się kończą,a z drugiej to sama nie wiem co myśleć :ico_noniewiem:

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 lip 2011, 17:18

Ufff! Nareszcie doczytałam. Pogoda okropna, więc mówię usiądę i sobie poczytam, a tu tyle mądrych rzeczy :ico_sorki:.
Oj spadłamznieba pozostało tylko czytać i się uczyć od starszych i mądrzejszych kobietek :ico_sorki: . Współczuję Ci kochana z calego serca, że taki a nie inny facet Ci się trafił :ico_sorki: , wiem co to miłość i przywiązanie, zresztą nie tak dawno też miałam chwile zawachania :ico_noniewiem: ...
Paulinko odezwij się jaką decyzje podjęłaś, i pamiętak że jesteśmy z Tobą, wiem co czujesz :ico_pocieszyciel:.

U nas cały dzień leje, i nie wiem ale jak tak dalej będzie to pewnie zrezygnujemy z wyjazdu :ico_sorki:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

22 lip 2011, 17:21

pewnie zrezygnujemy z wyjazdu
z jakiego wyjazdu? :ico_wstydzioch:

u nas nie pada tylko pochmurno jest i nawet ciepło :ico_oczko:

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 lip 2011, 17:24

Ania ile lat ten Twój brat ma? Szkoda, że się tak stoczył :ico_sorki:

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

Poza tym jak ktoś ma [tak jak ja] miękkie serce to musi mieć twarda d***
oj ja tez tak mam ;-(
Czasem myślę, że jej jest dobrze w tym wszystkim
oj nie, z pewnością nie- wydaje jej się po prostu ze jest za słaba by to zmienic - po porstu się boi :ico_oczko: Na pewno nie jest jej z tym dobrze! :ico_sorki:

JoannaS
Wodzu
Wodzu

aniawlkp86, przykro mi ze Twoj brat zamiast zmadrzec zgłupiał :ico_olaboga:
ale zastanawiam sie czemu Twoi rodzice wysyłali mu kase co miesiac ? na co ?

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

22 lip 2011, 17:26

aniawlkp86, przykro mi ze Twoj brat zamiast zmadrzec zgłupiał
ale zastanawiam sie czemu Twoi rodzice wysyłali mu kase co miesiac ? na co ?
:ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: no własnie na co mu jeszcze tam kasa była...
kuzwa ludzie to maja narąbane - przypuszczam ze twój brat to juz nie dzieciak - ehh szkoda ze nic go to nie nauczyło :ico_noniewiem:

Wróć do „Pozostałe”