Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

11 paź 2007, 14:01

hej dziewczyny
normalnie padam :ico_olaboga: mój misiek nie śpi mi w dzien tylko ma 10 - minutówki wiec umieram ze zmęczenia :ico_olaboga: dopiero po wielkim hałasie go uśpiłam od 6 rano :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: a jest 13.00 :ico_szoking:
i teściowa mi podniosła ciśnienie ( nic nowego) dosyc ze mały mi nie spi w dzien to ona mi co chwile głuchole puszcza jakby mnie to bawiło :ico_puknij: :ico_puknij: i co mały przysypiał to sie obudził, wiec musiałam go do sypialni zanieść, a zawsze spi w dziennym zebym go miała na oku
Madziorka tak z ciekawości, ile kosztuje u Was żłobek??? bo u nas ok 420 F na miesiąc
Jasnie Pani, Skarpeta, Ilonka i reszta, gdzie Wy?????????

[ Dodano: 2007-10-11, 14:04 ]
Madziorka jesli o wózek chodzi to oni na końcu go wkładają wiec sie nie przejmuj, tylko moja siora jak leciałą to mówiła, ze na swój wózek narzuciła folie bo oststnim razem był taki brudny ze szok :ico_szoking:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 paź 2007, 14:11

marta ok 180f na tydzien
ja sie nie przejmuje ale mysle ze wygodniej bedzie dla mnie jak zabiora mi wozek z bagazem...
naloze od razu folie przeciwdeszczowa hihi bo innej nie mam
bo jelsi mi go wyswinia to sie wsciekne :ico_zly:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 paź 2007, 14:29

madziorka hihi pisze:lidziasc ma byc w detektywach na tvn jako statystka.. moze ja dojrze hihi i syn edi

juz sie chcialam pytac skąd ją znasz. A synek to nie edi tylko edit. :-D

A plaszczyk czarny kupilam bo mi w kratke przelicytowali.

[ Dodano: 2007-10-11 ]
no i to było wczoraj o 18:25 ale reszta sie zgadza hihi

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

11 paź 2007, 14:34

No kochane ja juz po wizycie u lekarza (pielegniarki) cytologia wykonana wyniki maja przyjsc do 9 tyg :ico_szoking: chyba ze cos bedzie nie tak to od razu mnie powiadomia :-) byla bardzo mila pani ktora w miare czysto powiedziala "dzien dobry, do widzenia , prosze" i o dziwo wiedziala kiedy to zastosowac :-D
Nati nadal marudny ma stan podgoraczkowy zjadl banana mi z reki a teraz juz daje oznaki "bierz mnie matka na rece, ile tu bede siedzial "
Dziewczyny co do wozka to ja raz lecialam z wozkiem i raz oddalam przy samolocie a innym razem przy bagazach a za drugim razem to z nosidelkiem bo wozek jeden mam w PL

[ Dodano: 2007-10-11, 14:35 ]
Ai co do ubrudzenia to mi nie pobrudzili tylko ze ja te bardzo brudzace czesci owinelam ta folia spozywcza super sie sprawdza

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 paź 2007, 14:39

gosia888 pisze:no i to było wczoraj o 18:25 ale reszta sie zgadza hihi

dzis byla powtorka
wczoraj bylam na zakupkach i nie ogl

ale lidzi nie ujrzalam
jednak sprawa mnie wciagnela i ogladalam do konca

edit to edyta? wiec edi to moze byc skrot od imienia :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-10-11, 14:41 ]
Emilka_M pisze:Ai co do ubrudzenia to mi nie pobrudzili tylko ze ja te bardzo brudzace czesci owinelam ta folia spozywcza super sie sprawdza

dzieki za pomysl
a wynik cyt napewno bedzie ok

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 paź 2007, 15:29

madziorka hihi pisze:edit to edyta? wiec edi to moze byc skrot od imienia

na tt znam i edi i edit i dlatego poprawilam, ale rzeczywiscie i edit moze byc edi

madziorka hihi pisze:ale lidzi nie ujrzalam

tez nie ogladalam podobno uciekala w jeansowej kurtce, a synek edit na poczatku bawil sie w piaskownicy

Emilka mam nadzieje ze szybko marudzenie przejdzie i juz zabki nie beda dokuczaly

DELFINA
maniakogadacz
maniakogadacz

11 paź 2007, 17:18

hej wszystkim!!!
Wcielo mi posta :ico_placzek: , ale trudno.
My juz dzis na spacerek sie wybralysmy, troche ciezko, slaba jestem bardzo i zemdlalam w sklepie :ico_szoking: , na szczescie szybko wstalam zanim ochrona podbiegla, tak mi bylo glupio, ja to wstydzioch jestem, chcieli karetke wzywac, ale na szczescie posciemnialam, ze czuje sie swietnie i poszlam ledwo dalej. Strasznie mam oslabiony organizm, tym karmieniem Mayci , powinnam byla ja odstawic jak bylam w Polsce ostatnio, ale nie bylam na to gotowa, teraz juz jestem i chce bardzo, jeszcze miesiac i juz bede wolna :ico_haha_01: :-D

A co do naszego slubu koscielnego w grudniu, to juz mamy zabukowana sale, nad jeziorkiem w Warszawie, na gorce, sala jest mala z trzech stron oszklona z widokiem na to jeziorko, jest tez kominek :ico_brawa_01: , super nastrojowo. Nie bedzie to takie typowe wesele bo tylko na dwadziescia osob, sama najblizsza rodzina i my, bez kapeli itp.
Sukienke szyje u babki ktora szyje sukienki do tancow, slicznie to robi. Suknia bedzie mojego projektu, zdjecia obiecuje wkleic jak wroce do Londynu w polowie lutego.

LUCY musze Ci napisac, ze podziwiam Cie, ze nie wybuchlas jeszcze o pytania kiedy do pracy idziesz!!!! Mnie tylko raz ktos sie o to zapytal to mu odpowiedzialm, ze: urodzilam dziecko, jestem MATKA!!! i to jest teraz moja "praca" na caly etat dwadziescia cztery godziny przez najblizsze pare lat, a jak Maya pojdzie do szkoly to na troche mniej!!! Wiem, ze masz takie samo podejscie do sprawy jak ja, nie oddasz Oliverka zadnej obcej babie, zeby nawet ze zlota byla, i dobrze, bo to nasze dzieci I NIKT OBCY NIE BEDZIE ICH ZA NAS WYCHOWYWAL!!! Patrzyl jakie robi postepy i jak sie rozwija!!! Nie czuj sie gorsza od innych, bo siedzisz w domu z dzieckiem!!!!! :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: To jest teraz najwazniesze w naszym zyciu by dbac o dziecko, uczyc je i wychowywac, o i tyle!!!
GLOWA DO GORY!!! :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 paź 2007, 17:54

Martus, szacuneczek, tylko ty tesknisz za nieobecnymi :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
ja jestem i tak jak Gosia podczytuje, ale cos mi sie nie chce pisac.... wlsciwie to nie ma o czym, bo jak sie bede dzieckiem tylko chwalic to nic dla was ciekawego, bo wszystkie macie podobine, a nic innego sie nie dzieje... nawet imprezki zadnej nie ma, zeby wam opisac... :ico_noniewiem: (poza tym madziorka znowu by zla byla, ze o alku pisze :-D to jej draznic nie chce :-D :ico_oczko: )dzis ide na ploty do mamy, bo maz mnie z domu wygnal, bo dawno juz sama nigdzie nie wychodzilam (tzn bez Lusi). Mloda wszamala jablko z marchewka, bo z marchewka jej latwiej przechodzi niz samo i spi, a malz sie o laptopa doprasza, wiec spadam :-D

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

11 paź 2007, 18:58

jezu jaką ja mam depreche, zaraz w łeb se strzele :ico_zly: i na dodatek ząb mnie boli a nie mam juz nic przeciwbólowego, Jacek wszystko zjadł :ico_zly: normalnie ryczec mi sie dzis chce
spadam

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

11 paź 2007, 19:20

martuchafrost, kochana rozumiem cie :588: trzymaj sie kochana, wiec teraz raczej na pewno pojdziemy razem do dentysty :ico_haha_01:
Ja nieadwno wrocilam z zakupkow bo nie mialam co ugotowac :ico_olaboga: ale juz obiad wstawiony (a raczej obiadokolacja :-D ) Alusia u znajomej wiec ja sama z zabkujacym Natim

Wróć do „Pozostałe”