cześć
Ja dziś nieczasowa. Moje dziecko ma zły humor a ja mam mnóstwo sprzątania, bo ostatnio tak się leniłam, że szok. A dziś znów stonka invasion

Teść dowiedział się wczoraj, że Julka raczkuje i będzie montował tą barierkę na schody, bo już się tak tego uczepił, że...

A na pewno zwiezie swoją królową i ukochane wnuczki, bo oni pojedynczo nie jeżdżą. Jak to szarańcza. Nawet na zakupy czy na spacer cały samochód musi być załadowany łbami po brzegi. Albo jak na dalszą trasę to jadą na 2 samochody- jeden za drugim...
Mordko całe szczęście, że zdjęcia doszły bo już dumała co to może być. A jak się dziś czujesz?
Syla to faktycznie niefarta masz

My mieliśmy zeszły rok taki- wszystko się sypało. Tylko Jula mi się udała. Ciekawe jaki będzie ten? Może ktoś wam czegoś pozazdrościł i zauroczył?

Julka właśnie teraz mi usnęła. Pośpi pewnie z pół godzinki a po południu to już różnie. Albo uśnie, albo nie. Raczej nie. Zwłaszcza jak tamte wyjce przyjadą
Rybko no to będzie ciekawa odmiana- pracująca mama i mąż w domciu

Ale czemu nie- jakbyś miała więcej zarabiać to warto.
Kurczę, ja też chcę do pracy, ale kto mi z Julą posiedzi?? Mama mówi, że ona dopiero jak Julka zacznie chodzić, bo teraz nie da jej rady nosić

Przecież potem też trzeba będzie. Dla R problemu żadnego nie ma, bo jego mamunia od czerwca idzie na emeryturę i już czeka na to, że będzie z małą siedzieć...
Idę do roboty dopóki mała śpi. Potem wpadnę.
[ Dodano: 2008-01-22 ]
Moordko właśnie odebrałam pocztę

Stworzyłaś prawdziwe arcydzieła

Dzięki Ci wielkie. Są cudne. Potem sobie na telefon wrzucę i dziewczynom się pochwalę
Ale mi net muli
To ja już na serio zmykam