Dzien dobry
U mnie ok,u lekarza bylo ok,badal mnie od dolu
i macica ladnie podtrzymuje dzidzie i wszystko wyglada ladnie
pozatym to dzidzia moja ma glowke juz na dole a wiec musze uwazac na siebie zeby sie za bardzo nie przemeczyc i szybciej nie urodzic.. jestem juz w 36 tygodniu
ciazy.
Moja Nicolinka zaczyna mowic narazie po swojemu ale juz niektore slowka idzie wychwycic i wiem co znacza ciesze sie a martwilam sie bo mala jest dwu jezyczna ale na szczescie wszystko z mowa malej idzie w dobry kierunku..
Kobietki ja czasami sie nie odzywam dluzej.. tylko sobie was podczytuje i jestem na bierzaco.. denerwuje mnie moj tesc.. obrazil sie na mnie smiertelnie i juz i z tego powodu czasami sie kloce z moim mezem i czasami mam delikatny stres ze niewiem nic mi sie niechce.. bo moj tesc tak naprawde niemial konkretnego powodu sie na mnie obrazic ale ja mysle ze tak jest nawet lepiej bo ja mam spokoj psychiczny a tego potrzebuje i nie musze sie denerwowac no moze troche jak chodzi o mojego meza.. i tak samo jest z tesciowa... ona by chetnie przyszla do nas i pobawila sie z Nicolinka ale niechceniby zostawiac tescia samego i mowi tez ze ja boli ze niby sie nie odzywamy z tesciem.. to takie pokrecone ze az strach
A pozatym to nic nowego u mnie,mala Nicolinka moja to juz prawie nie spi w ciagu dnia.. a jak juz spi to tylko gdozinke maxymalnie
no ale zawsze cos..
Jest mala taka aktywna ze zawsze mam cos do roboty i nawet teraz mam mala na rekach bo mnie nie opuszcza na krok i bawic sie chce tez tylko ze mna jak jestesmy same w domku albo jak moj maz tez jest w domu woli mame i koniec.. tylko jak zobaczy babcie to mama ma spokoj
chociaz na chwile.. i tak samo jest w nocy.. dzisiaj sobie razem spalysmy .. mojemu mezowi jakos dziwnie bylo.. bo spal w pokoju Nicolinki ale co mialam zrobic jak mala nie chciala zasnac beze mnie...
No ale dzisiaj moze zasnie sama taka mam nadzieje.. buziaczki dla was dzieki wam za troske wszystko jest ok trzymajcie sie paa