Awatar użytkownika
Ewelina0701
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

23 lip 2011, 14:55

ja nigdy nic nie wygralam haha

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

23 lip 2011, 15:00

ja też lubiłam Wykreślanki,były tam literki i trzeba było wykreślać jakieś wyrazy aż zostało samo hasło :-) mój dziadek do tej pory je sobie kupuje i rozwiązuje :-)

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lip 2011, 16:04

:) ja supełka kupuje taraz mojej córci ,a co do wygranych ja też sporo wygrywałam swojego czasu ,ale jakoś lapka jeszcze nie trafiłam :ico_oczko:

właśnie zjadłam pół arbuza :ico_szoking:

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

23 lip 2011, 18:26

A ja miałam takie plany i chęci do pracy hehe
Postanowiłam ok wyłączę komp i szybko porobię co mam zrobić.
Wyłączyłam, podlałam kwiaty i kiedy podlewałam w sypialni to łózko do mnie powiedziało ,, Aga połóż się na chwilkę jestem takie wygodne,, hehe no i się położyłam , spałam ponad 2 godz hehe .Wstałam oczywiście gołda, zjadłam kanapki z naszego chlebka pieczonego i kakao. Teraz tez planuje wyłączyć komp i szybko dokończyć prace bo wieczór się zbliża.

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lip 2011, 20:43

Aga połóż się na chwilkę jestem takie wygodne,, hehe no i się położyłam , spałam ponad 2 godz hehe
hehe to cwane masz łóżko :ico_haha_01: , ja dziś nie wchodziłam do sypialni, bo roboty huk! W poniedziałek wyjeżdżamy, więc trzeba domek w porządku zostawić, coby chętniej do niego wracać :-D . Oj jeszcze sterta prasowania na mnie czaka :ico_olaboga: .

Wystraszyłam się tymi krostkami małego, ale zadzwoniłam do doktorki, i ona twierdzi że to na 100% uczulenie od żółtka, bo dałam mu przedwczoraj krem dyniowy z żółtkiem :ico_puknij: , tak taka jestem odpowiedzialna matka, że dziecku, które od początku ma problemy z alergią dałam jajko :ico_puknij: :ico_wstydzioch: .

Jutro obiad u mamy, zakupki, i pakowanko :ico_sorki: . A i mąż obiecał jakąś niespodziankę międzyczasie, bo na zakupki jedziemy sami, dzieci zostają u mamy :ico_brawa_01: .

Ok zmykam, bo tu i tak cisza, a do mnie z kolei pranko woła: "Uprasuj mnie" :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
spadlamznieba

23 lip 2011, 21:16

tak taka jestem odpowiedzialna matka, że dziecku, które od początku ma problemy z alergią dałam jajko .
ja jeszcze nie odwazylam sie dac Malej zoltko ze wzgledu wlasnie na jej problemy wczesniejsze z mlekiem... oj tam nie martw sie, chcialas przeciez dobrze

szkieletorek

23 lip 2011, 21:46

taka jestem odpowiedzialna matka, że dziecku, które od początku ma problemy z alergią dałam jajko :ico_puknij: :ico_wstydzioch: .
Oj bez przesady.Nic strasznego nie zrobiłaś.Mały ma tylko krostki a ty teraz będziesz bardziej uważać.Nie chciałaś dla niego przecież źle.
Moja Ola tez bardzo długo była uczulona na masę rzeczy , chyba do 2 roku nawet albo dłużej i zdarzało nam się jej coś dać w małej ilości choć wiedzieliśmy o krostkach że się pojawią.
I tak jesteś najwspanialsza mama:) Więc proszę mi tu takich rzeczy nie pisać.

Tak moje łózko cwane cwane .Ale kurcze odkąd sobie kupiliśmy łózko i materac z prawdziwego zdarzenia to wiem co to wygodne spanie , choć już nie wygodnie mi czasem ale to nie wina łóżka tylko mojej łobuziaki :)
a do mnie z kolei pranko woła: "Uprasuj mnie" :ico_haha_01:
hehe do mnie wołało prawie cały tydz ale wczoraj się zebrałam.Teraz mam fajne żelazko i deskę więc prasuje z przyjemnością.

Spadlamznieba jak samopoczucie ? Co u was ?

elibell
4000 - letni staruszek

24 lip 2011, 09:04

Gabi, hej, pamiętamy:) Co u Ciebie jak się czujesz? Jak maluszek w brzuszku???

Awatar użytkownika
Ewelina0701
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

24 lip 2011, 09:47

:ico_kawa: Witam.

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lip 2011, 10:27

Witam :ico_kawa: !
Paulino jak samopoczucie, i sytuacja w domu?
Mały ma tylko krostki a ty teraz będziesz bardziej uważać
na szczęście tylko krostki :ico_sorki: , dobrze, że nie znowu krew w kale :ico_sorki:
I tak jesteś najwspanialsza mama:)
hehe dzięki :ico_haha_01: , zresztą jak każda z nas :ico_sorki:
Ale kurcze odkąd sobie kupiliśmy łózko i materac z prawdziwego zdarzenia
my musimy sobie wymienić materac, bo już troszkę na nim śpimy i dziś stwierdziliśmy, że za wygodny to on już nie jest :ico_nienie:
Teraz mam fajne żelazko i deskę
ja jak urodziłam Adriana, to mi mąż sprawił nowe żelazko i super dużą i szeroką deskę :ico_brawa_01: , tylko przy Adrianie to nie mam kiedy prasować, i jak się zrobi takie składowisko prania z całego tygonia, tak jak wczoraj, to siedziałam do 24 i prasowałam :ico_sorki:
Hej hej, pamietacie mnie jeszcze?
Witaj jak się udał wyjazd? I jak gofry na które tak długo czekałaś? My jutro wyjeżdżamy w góry :ico_brawa_01: , ale tylko na tydzień :ico_sorki:

Ja tak tylko na chilkę, bo zmykam się szykować na obiadek do mamci, i jak wrócimy i dam rade zajżec to się pożegnam, bo jutro z rana wyjeżdżamy :ico_brawa_01:

Wróć do „Pozostałe”