no tak a z kompami to juz tak jest niestety
psuja sie wtedy kiedy sa potrzebne ehh
[ Dodano: 2008-01-07, 20:18 ]
bardzo mi miło z tego powodu...a bo ja bardzo lubie Wasze blogi !
Mojej teraz poprzesuwały się trochę godzinki snu bo wczesniej już o 19 kąpiel i spanko, a teraz jakoś usypia koło 21 ale jest plus bo rano pośpi wtedy dłużej - jakoś do 8mej.O której Wasze dzieciaczki chodzą spać ? moja dopiero poszła. Wcześniej niż przed 23 nie chodzi spać ;-( Jest masakrycznie energiczna..
Nina teżuwielbia spać na dworze ale jest chora i nie mogę jej wypuszczać (!) więc przez pierwsze dni choroby był problem. Zasypiała w łóżeczku po strasznej histerii i spałą tylko po półl godzinki (dwa razy jej nie starczyło a trzeci raz nie umiała usnąć) teraz udało mi się ją nauczyc zasypisć (siedzę obok łóżeczka z Niną na kolanach, kiedy już odpływa idzie do łóżeczka i nie protestuje). I wystarczą jej dwie drzemki w tym jedna godzinna. Ale jak tylko wyzdrowieje znowu będzie spała w wózku na spacerze bo myślę że tak zdrowiej dla niej.drzemki dziewczyny ile drzemek w ciągu dnia ucinają sobie Wasze pociechy i ile one trwają?
Milenka drzemie tylko raz i to tylko na dworze (w dzień w domu nie uśnie). I drzemie od 45 minut nawet nieraz do 3 godzin co jest zależne od tego ile w nocy spała
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość