no to tylko wiek się nam zgadza, ja też mam 33To ja jestem nudną, 33-letnią mężatką, z 7-letnim stażem małzeńskim i dwójką dzieciaków, w dodatku parką- normalnie przeciętniak
zaśniesz, zaśniesz w naszym stanie pada się wieczorem bez problemu. Powtarzaj sobie, że dzidzia jest zdrowa i tyle. Kurcze nie wiedziałam, że tak zareagujesz mogłam nie dawać Ci namiaru na to forum. Ja tego nie odniosłam tak do siebie, a mam taki charakter i zawód,m że zawsze lubię wiedzieć jak najwięcej.gaga22 chyba dzis nie zasne szybko po tej lekturze
na pewno będzie dobrzew duchu wiem ze wszystko bedzie dobrze bo inaczej byc nie moze,ma byc dobrze i bedzie.
i to jets najgorsze, że w Polsce większość kobiet w ciąży ni ma pojęcia do czego mają prawoAle wiesz wiecej mysle o tym od wczoraj ,jak bylam w ciązy z moim synkiem a mialam 24 lata to naprawde nie mialam zielonego pojecia o takicjh sprawach,ale czasy sie zmieniaja luudzie sa bardziej świadomi wszystkiego.
życzę powodzenia, my mamy to już za sobą, ale obecnie chyba musimy jeszcze dobrać 30 tys. i też pewnie będą cyrkiZycze miłego dzionka,ja mam kiepski nastrój bo babka rzeczoznawca mnie wkurzyła(bierzemy kredyt hipoteczny)
To fakt czas pomyka strasznie szybkoDUSIA555, my z męzem bralismy slub bardzo wczesnie bo mialam 21 lat wtedy tak sie bralo sluby bez przymusu i bez mody i tak zleciało nam szybko tyle lat no i synek ma juz 8lat a czas tak szybko ucieka ze szok teraz mysle o mom dzieciątku czy bedzie wszystko dobrze ze zdrówkiem
no to jestem jedyna panienka Razem mieszkamy jakieś 4 lata, a ślubu raczej nie planujemy
No fakt niczym szczególnym się nie wyróżniasz...... mama Kasia wyciągnę patyka jak tak będziesz o sobie pisać zobaczyszTo ja jestem nudną, 33-letnią mężatką, z 7-letnim stażem małzeńskim i dwójką dzieciaków, w dodatku parką- normalnie przeciętniak
Zastanowię się jeszczeDUSIA555, tylko nie za gruby ten patyk, proszę
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość