W piatek pojechalismy z maluszkiem na szczepienie bo juz 13 miesiac nam stuknał

Był nawet ddzielny bo tylko kilka łezek uronił ale jak mu pani misia pokazała co ruszał nózkami i raczkami to juz o wszytskim zapomniał

a pozniej do tesciowej sie wybralismy bo ona szalona na punkcie wnusia wiec odrazu go na spacerek porwałaa bo mały spiacy był ale jakis taki ciekawy spacerek był ze wogóle nie spał, a ja miaąłm troche laby wiec sobie odpoczywałam u tesciowej i najadłam sie wisni z komotu i powiem wam ze miałam niezłe przeboje nie wiem czy mnie grypa zoładkowa dopadłą czy te wiśnie zaszkodziły ale z kibelkiem sie rozstac nie mogłam

A u nas jeszcze goscie sie zajwili naszczescie u rodziców i tacy bezproblemowi bo oni tu rodzinke maja wiec zadko w domku siedza

To dobra dosyc jzu tego marudzenia, bo pogoda śliczna wiec szkoda sobie humorek psuc

Justynko fotki sliczne szczególnie to z rekinkiem fajne

a wogóle to laseczka z ciebie sie zrobiłą, jaka super dietke masz

Joasiu to widze ze nawet rozmiar nózki te nasz rozrabiaczki maja taki sam

A to zdjeciw na ciezarówce jak z jakiejs sesji fotograficznej

Sosim no ja własnie jestem zadowolona z nowego autka bo ma włąsnie klime i jzu sobie nie wyobrazam jechac na wakacje autkiem bez kilmy szczególnie w takie upały, bo pamietam jak naszym opelkeim jechalismy gdzies dalej i nawet upałów za duzych nie było i maluch jzu cały morkusienki był, a teraz to pełen komfort

MAdziu filmiki z palcu zabaw super, jzu wiem po kim Leonek taki szalony

Isuper ze sobie tak szalejecie moze

Sosim witaj spowrotem i czekamy na góre foteczek z urlopku

a nad to jeziorko to do mnie przyejzdzacie

Violu butki cudo ty to masz noska