U nas nocka nie za bardzoo.. Mala spala niespokojnie i od 3 00 chciala spac ze mna ale mala dopiero zasnela o 5 30

Mam juz numer komorkowy Mamy_Kingi(Ani) i jak cos sie bedzie dzialo to napisze smska i bedziecie na bierzaco

A ja dzisiaj mam leniwy dzien.. wypralam tylko teraz sie suszy w suszarce a i jeszcze musze obiad zrobic ale mam juz pomysl to juz duzo jest

Mama_Kingi dzieki za numer telefonu

Iwona jesli chodzi o ta chorobe.. to ja wiem ze to choroba kosci chyba jest i to jest tak zwana wolna smierc.. az niechce myslec ze moja mama ma podobne objawy takie jakie ty napisalas.. Nie mysle o tym..

A jak chodzi o twojego Marcina.. to moge cie zrozumiec ze sie boisz i masz obawy.. ale zaufanie jest tez wazne w zwiazku i jak Marcin cie kocha to nie zrobi nic zlego.. ale jak moze taki kumpel miec taki duzzy wplyw na niego?? Powodzenia i trzymaj sie

Moj maz na szczescie nie wychodzi nigdzie bo niema czasu.. ale nawet jakby wyszedl z jakims kolega to wiem ze na glupie pomysly by nie wchodzil bo go znam i niema takich wplywowych kumpli.. i mu ufam i wiem ze wypilby piwo i do domu

A ja ide powoli sie zabierac za obiadek poki moja dziewczynka spi.. Milego dnia wam zycze i buziaczki dla naszych dzieciaczkow paa