Małgorzatka, gratuluję egzaminu!!! Super Ci idzie!! Zdasz super psychopatologię zobaczysz!!! Ja z kolei uwilbialam takie przedmioty na studiach!!
olala fajnie byloby taki slonik na roczek ale to jest przegięcie chyba wydac 200 zł za takiego słonika tym bardziej ze nie mam pewności czy bedzie chciał sie na tym bujać, a poza tym tak jak piszesz, Asię nie musisz trzymać jak ma za pleckami oparcie, takze wolałabym takie jak wy macie.
hekkate ale Daniel super wygląda jako Mikolaj!!!
Boze nie wyobrazam soobie zeby Bartek mial za 5 lat iść do szkoły, normalnie szok!!
anilewe77 widze ze twoj synek to urodziłby sie taki smok jak mój gdybyś go dotrzymała do końca, ja urodziłam 3 dni po terminie i już mial 4750 i 64 cm.
A twój to w sumie troche tylko mniej 4320 i 59cm.
Asiam Łukaszek to normlanie jak siatkarz był, taki długi, no normalnie szok1!!
Ja właśnie wczoraj zrobiłam ciasto marchewkowe, uwielbiam je, świetnie wychodzi i wszystkim smakuje, a polewę robie śiwetną z serka philadelphia. Mniam!!
[ Dodano: 2008-01-11, 23:13 ]Kajunia25 pisze:Potwierdzam że dziewczynki dostają niebieskie baloniki, to pewnie dlatego że logo Nestle mają na niebiesko
Tą paczuszkę dostaliśmy już w grudniu
ja też dostałam w grudniu tą paczuszkę, a wczoraj dostałam z bobowity. Taż jest ksiażeczka i taka kaszka z jakimiś kuleczkami ryzowymi i jeszcze ten kubeczek frutapura, czy jakos tam, nie wiem bo nie kupuję tego, za mały pojemniczek jak dla mojego Szkraba