lidziasc
Wodzu
Wodzu

01 lut 2010, 21:15

:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: ale cena :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

a my nazekamy na wydatki a tu za jedne śpiochy można wydać co za piłowe wyprawki
ale sa ludzie ktorzy tak robia...
echhh

madzia0609, jezu ty sie namęczysz bieduleczko :ico_placzek:

trzymam mocno kciuki i dawaj znac w nocy..

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

01 lut 2010, 21:28

właśnie madzia, dawaj znać co i jak u ciebie.
trzymam kciuki za to, żeby dali ci coś na ból i oszczędzili wyjścia jeszcze Kubusiowi. :ico_sorki:

są ludzie, których widać stać na takie ciuszki dla maluchów. :ico_puknij:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lut 2010, 21:38

lidziasc, no nie chcesz sie pochwalic skad masz ta probke?

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

01 lut 2010, 21:45

pewnie zapomina ;-)
patrzyłam na stronie loveli, ale nigdzie nie widziałam opcji żeby zamówić u nich próbkę... :ico_noniewiem:

właśnie Tobi lata po brzusiu :-D

lidziasc
Wodzu
Wodzu

01 lut 2010, 22:09

idziasc, no nie chcesz sie pochwalic skad masz ta probke?
jezju sorki juz 2x mialam szukac tego linku i mi wypada z glowy...
czekajcie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2010-02-01, 21:14 ]
http://www.naobcasach.pl/forum/viewtopi ... 14&start=0

to strona na naszym forum z linkami do roznistych probek :ico_brawa_01:
na perfumki to nawet nie wysylajcie bo przysylaja smieszna kartke z naklejka z zapachem :ico_haha_01:

A tu macie bezposrednio

http://www.lovela.pl/o-programie.html

próbka proszku.mi przyslali odpowiedz ze skonczyly sie probeczki i czy chce pozniej ewentualnie dostac i sie zgodzilam i w koncu przyslali :ico_brawa_01:

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

01 lut 2010, 23:16

hej
cena :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: z czego ten ciuszek chyba nie z bawełny :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
madzia0609 naprawde nacierpisz się strasznie :ico_olaboga: myśle że Kubuś poprostu pcha sie na świat :ico_noniewiem:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

02 lut 2010, 08:50

siemaneczko

jakies wiesci od MADZi???????????????????????

ja cos zle spalam zle mi sie sniło i co chwile sie budzilam.
a jak wstalam o 3 to nie moglam zasnac godzine :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lut 2010, 10:12

Witam
jakies wiesci od MADZi???????????????????????
mam nadzieje ze jednak wszystko sie dobrze potoczyło

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lut 2010, 10:43

witam!!!

trzeba dzis ogarnac domek troszke:P
yupi dzis M wraca ale tylko na obiad i jedzie do nowego garazu, tak sie ciesze ze juz nie bede spala sama. a jutro jedziemy na chwile na wies tzn do posredniaka i wziasc papiery na wlasna firme

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lut 2010, 10:44

hej kobietki!

no co u Madzi?? Czy juz rodzi?? Ma ktos do niej numer tel???

spioszki no sorki sorki, nawet dla mnie cena za te nawet nie piekne spioszki to troche przesada :ico_puknij:

stawianie sie brzuszka to naturalne, kazdej ciezarnej i nie ciezarnej kurczy i rozkurcza sie macica, nawet jak nie jestesmy w ciazy tylko tego nie czujemy. A w ciazy jedne czuja wiecej a drugie mniej, to zalezy od kobitki ale te skurcze nigdy nie bola, tylko sa nieprzyjemne, takie spiecie brzucha. Jak sie juz ma bole takie menstruacyjne przy nich albo klocie, czy jakakolwiek forma bolu to powinno sie zbadac czy szyjka macicy sie nie skraca, czy ilosc i czestotliwosc tych skurczy nie ma negatywny wplyw na termin porodu, bo moze sie okazac ze dzidzia sie pospieszy jesli szyjka sie calkiem skroci.

a mysmy wczoraj jechali wieczorkiem do miasta, myslalam ze umre w samochodzie wiec po godzince wracalismy, ale zdarzylismy kupic kanape do gory, odbierzemy ja w srode ale rozpakujemy dopiero za dwa tygodnie, jak juz wszystko wyschnie na gorze, bo gora juz pomalowana, podloga tez tylko listwy teraz brakuja i okna trzy do pomalowania, ale chce zeby postalo wszystko tak z tydzien i sie wywietrzylo, a nie ze bedziemy w tym smrodzie siedziec, no i schody tylko brakuja zeby sie dostac na gore i koniec.
No i szybko do H&M wstapilismy, normalnie nie kupuje tam ciszukow bo szybko sie rozciagaja i skracaja, a ze sweterkow szybko schodzi kolor, z bluzek zreszta tez, jedynie co maja dobre to spodnie wszystkie jeansy i jeansopodobne i takie bawelniane spodenki z dluzszym pasem, przy Julci rozkladalam ten pas tak zeby zakrywal jej brzuszek, bardzo wygodne i nawet dobrej jakosci, no i skarpetki, czapeczki itp. maja tez ok. Byla przecena wiekszosc rzeczy kosztowala 10 zl :ico_szoking: Kupilam 4 pary spodni , jedno body, sukienke, bluzke, czapeczke i piec par skarpetek. Wiec z ciuszkow to juz brakuje mi tylko spioszkow. Czesc uszylam sama, czesc kupilam wczesniej i brakowalo mi tylko spodni. A teraz juz wiekosc mam. :ico_brawa_01:
No i w nocy oczywiscie zdretwiala mi cala nonono, niewiem czy to dzidzia mi tak naciska na nerwy jakies czy co, ale czasem mam tak ze nie czuje pupy, moge walic, kloc itp. i nic nie czuje, jakos tak wszystkie nerwy na tyle mi zasypiaja, a dzis mialam potezne skurcze jakiegos miesnia co lezy wlasnie w pupci i na udach , zupelnie jak sie plywa i nagle dostanie sie skurczu w nodze, jak sobie probowalam masowac to tylek mi zdretwial i tyle. Teraz juz jest si :ico_puknij: Zaczynam sie irytowac ta ciaza.... :ico_puknij:

[ Dodano: 2010-02-02, 09:48 ]
Aha! No i moja corcia ma dzisiaj swoje 3 urodzinki HIP HIP HURRA wiec stawiam torcika :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”