o, tak, u nas to samoCo do bajek: moje dziecko preferuje Misia Uszatka, Reksia i takie tam, z czego póki co jestem zadowolona

A hitem są Sąsiedzi

[ Dodano: 2011-03-18, 13:26 ]
tosia ale już duży chłopczyk z brzuszkowego dzidzia

To ja napisałam :P A dlaczego Ty?? Bo Ty założyłaś wątek :) I Twój post jest pierwszy :)tosiaBeti- małpiszonie dobry pomysł z suwaczkami i terminami na pierwszej stronie pomysł bardzo dobry ale czemu ja![]()
Na jakich programach to jest?Mamy jeszcze Koziołka Matołka, Filemona i Bonifacego, Krecika
haha, tosia własnie mialam napisać, że chętnie bym sobie ten pomysł przypisała, ale niestety nie mójTo ja napisałam :P A dlaczego Ty?? Bo Ty założyłaś wątek :) I Twój post jest pierwszy :)tosiaBeti- małpiszonie dobry pomysł z suwaczkami i terminami na pierwszej stronie pomysł bardzo dobry ale czemu ja![]()
no to mam taka sama sytuacje jak Ty!!!!! Juz nawet nie jem owoców bo myślalam, ze to od nich, ale teraz to wydaje mi się , że co bym nie zjadła to mam wzdęcia.ech siostro ma w niedoli, ja własnie od rana na kompie i szukam info co na te wzdęcia!! Bo bo drugiej zawalonej nocy stwierdziłam, że pojawiły się u mnie wzdęcia i stąd te moje cierpienia. Powiedz mi jak to się u Ciebie objawia??????????? U mnie np. teraz jest ok. a za chwilkę czuje, że rozsadza mi brzuch, az mnie skóra boli. Czuje się jak bym balona zeżarła, brzuszek momentalnie twardy
Mnie się w pierwszej ciąży nie porobiły, ale smarowałam się od początku balsamem, ale nie żaden full wypas, tylko taki zwykły made in Rossmann. Teraz się też nim smaruję.
no to moje malenstwo jest mniejsze bo wazy tylko 400 gram ale skoro termin mi przesunęli to i pewnie dziecko jest mniejszeMój drugi synek ma 27 cm długości i waży 495 gram
Mamy jeszcze Koziołka Matołka, Filemona i Bonifacego, Krecika
A hitem są Sąsiedzi
no, niestety, na płycie tylkoKocura Bura napisał/a:
Mamy jeszcze Koziołka Matołka, Filemona i Bonifacego, Krecika
Na jakich programach to jest?
to podejrzewam,że waga wyjściowa była zdecydowanie mniejsza niż mojaHalo halo - ja mam juz 7 kilo!!!
My oglądamy na youtube'ie.Na jakich programach to jest?
My mamy to samo jak przychodzi do nas Kuby kuzynostwo w osobach Igusi i Filipka. MASAKRA. Po takiej wizycie to mopy, szmaty, odkurzacz idą w ruch, o zbieraniu pomieszanych zabawek nie wspomne. Łącznie z tym że jak Filip zobaczy jeszcze jakieś nie ruszone klocki to je wysypie choćby już wychodził- ehWłasnie przezyłam w domu "tajfun" Kolega mojego Dominika, 5-cio latek. Jak przychodzi do nas to normalnie mam stresa
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 1 gość