Ja to bym przytyć chciała, bo niknę w oczach...
  Ja to bym przytyć chciała, bo niknę w oczach...   A co najdziwniejsze - jem za trzech. użyczę przemiany materii jakby ktoś reflektował
  A co najdziwniejsze - jem za trzech. użyczę przemiany materii jakby ktoś reflektował   
 A co do kolczyka - to ja się zgram z Tobą, bo mi tatuaz taki malutki po głowie już od dawna chodził... jak tylko znjade czas - chyba się skuszę na niewidoczny dla niewtajemniczonych

No i teściowa...eh....- znasz moją stuację więc tylko Ci ręke mogę podać w geście absolutnego zrozumienia...

mama mnie zmienila. Hania nam wieczorem zaczela wymiotowac i dostala strasznej goraczki
 mama mnie zmienila. Hania nam wieczorem zaczela wymiotowac i dostala strasznej goraczki  odwodnilo sie biedactwo. pojechalismy do szpitala tam dali jej kroplowke (biedna tak plakala jak jej ten wenflon wkluwali
 odwodnilo sie biedactwo. pojechalismy do szpitala tam dali jej kroplowke (biedna tak plakala jak jej ten wenflon wkluwali  ) jst poprawa bo nie wymiotuje ale kurcze przezywalam koszmar
 ) jst poprawa bo nie wymiotuje ale kurcze przezywalam koszmar  czasami mialam ochote sie rozplakac razem z nia.. teraz przed chwilka wrocilam sie troche przespac ale nie wiem czy zasne bo martwie sie o nia
 czasami mialam ochote sie rozplakac razem z nia.. teraz przed chwilka wrocilam sie troche przespac ale nie wiem czy zasne bo martwie sie o nia