u nas dziś slicznie

Beatris60, ja pije kawę 1 dziennie fusiasta z 1 łyżeczki i z mlekiem
a co do tych 12kg to tez czytałam, ze standart to od 12 do 16kg jest
nie martw sie ja tez przytyłąm w biodrach tak ze juz dawno nie włoże spodni w których wczesniej chodziłam i musiałam sonbie kupic 2 pary spodni w rozmiarze 38 choc zawsze nosiłam 34 i małe 36.............. rosnie ci tylko brzuszek a ja rosne w szerz![]()
![]()
i wy sie przejmujeciehmmw ciagu tego miesiaca przytylam ponad kiloto niedużo 1kg na miesiąc
bo ja do dziś 2kg a jutro mam 16tc ale to dopiero początek, później to się zacznie tyć
jestem w domu na l4 bo poprosiłam ginke i jest mi to tez na reke bo staram sie skonczyc prace dyplomowajak tam sprawy z pracą??
no to świetniejestem w domu na l4 bo poprosiłam ginke i jest mi to tez na reke bo staram sie skonczyc prace dyplomowa
a no z mężusiem, to ostatnia moja impera przed tym jak się dowiedziałam, że jestemmanenka a cuz to za zajefajna foteczka? czyzby to z mazusiem?
no to już tuż tuż, denerwujesz się??, jak się nie stresowałam jakoś tak szybko nam poszło w październiku stwirdzilismy, ze jest kasa i można robić ślub a w grudniu na święta już był, i tak szybko zleciało , ze nawet nie było kiedy się stresować, na szczęście sukienka, sala i orkiestra byłydawno mnie nie bylo ale wiecie juz tylko zostalo mi 3 tyg do slubu wiec zalatani jestesmy jak nie wiem.
ja jak podnoszę bluzkę to brzuszek malutki widzę, ale w bluzce nic nie widać, ale ja jestem dopiero w 16tc a ty już prawie w 19tcciekawe czy wy tez tak macie, ale mi ostatnimi czasy straaasznie podskoczyl brzuszek
nie moglam sie powstrzymac i musialam kupic cos. moj pierwszy zakup dla dzidzi
rawa_01:a więc ty pierwsza z nas rodzisz
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość