Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 wrz 2008, 13:33

cześć dziewczyny
u nas dziś slicznie :-D , dopiero wróciliśmy z podwórka z dziećmi, a teraz szkraby śpia a my mamy czas na kompa i kawę

Beatris60, ja pije kawę 1 dziennie fusiasta z 1 łyżeczki i z mlekiem
a co do tych 12kg to tez czytałam, ze standart to od 12 do 16kg jest

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!

05 wrz 2008, 16:49

czesc

znowu dopadłam necika i wpadłam na chwilkę do was
u mnie ok po wizycie u ginka fasolka sobie rośnie ale juz nie da rady zmierzyc jej długość bo jest juz na to za duza :-)
miala tylko mierzony obwód główki i na jego podstawie wyszło ze jestem w ciazy tak samo długo jak wychodzi z OM
foteczki nie mam bo ja kaciala znowu zapomniałam

[ Dodano: 2008-09-05, 17:52 ]
.............. rosnie ci tylko brzuszek a ja rosne w szerz :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
nie martw sie ja tez przytyłąm w biodrach tak ze juz dawno nie włoże spodni w których wczesniej chodziłam i musiałam sonbie kupic 2 pary spodni w rozmiarze 38 choc zawsze nosiłam 34 i małe 36

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 wrz 2008, 16:54

Ragazza555, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: to super,że dzidzia zdrowo rośnie, szkoda, ze nie masz foteczek
to chyba tylko moja taka mała , że da się mierzyć :-D
a jak się czujesz, jak tam sprawy z pracą??

Awatar użytkownika
Ragazza555

05 wrz 2008, 16:56

w ciagu tego miesiaca przytylam ponad kilo
hmm :ico_noniewiem: to niedużo 1kg na miesiąc

bo ja do dziś 2kg a jutro mam 16tc ale to dopiero początek, później to się zacznie tyć :ico_olaboga:
i wy sie przejmujecie :ico_szoking:
ja juz przytyłam od początku ciąży ok 6,5 kg - poszło mi w biodra i uda i w biust z czego najbardziej cieszy sie mój mąż a brzuszek nie mam za duży

[ Dodano: 2008-09-05, 17:58 ]
jak tam sprawy z pracą??
jestem w domu na l4 bo poprosiłam ginke i jest mi to tez na reke bo staram sie skonczyc prace dyplomowa

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 wrz 2008, 16:59

Ragazza555, no to ładnie ci się przytyło, a ja się głupimi 2 kg zamarwiam :ico_olaboga: , ale ze mnie głupek :ico_puknij:
a jak samopoczucie??
jestes już na l4??

[ Dodano: 2008-09-05, 17:00 ]
jestem w domu na l4 bo poprosiłam ginke i jest mi to tez na reke bo staram sie skonczyc prace dyplomowa
no to świetnie :ico_brawa_01:
opowiadaj jak tam na wizycie było co ci gin powiedział , machała ci dzidzia?

[ Dodano: 2008-09-05, 17:15 ]
ok dziewczyny, ja spadam na grzyby z Milanem i mężem, jak wróce to dam znać czy coś było

[ Dodano: 2008-09-05, 20:52 ]
ja wróciłam z grzybków, niestety nic nie widziałam oprócz Milana tu i Milana tu i znowu Milana a więc wróciłam z nim na plac zabaw a mężusia samego wysłałam do lasu, jeszcze nie wrócił, może pojechał do sąsiada traktor mu naprwić

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

06 wrz 2008, 16:04

hej
ja wstałam z drzemki i pije :ico_kawa: . całe do południa pokoik robiliśmy, jeszcze komoda do skręcenia została. potem u mamy na obiadku bylam, a M na jakieś zebranie pojechał. jak wróciłam z obiadku to musiałam się położyć bo oczy mi sie zamykały, teraz sie dopiero za sprzątanie wezmę :ico_noniewiem: ola już u mamy na noc została bo wieczorkiem na imieniny do bratowej M idziemy,a robi w lokalu, na 20 to nie będę dziecka ciągnęła.

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 wrz 2008, 17:54

Beatris60, no to się pobawisz, chyba dzis taka senna pogoda bo i mi się chce spać
:ico_spanko: dopiero kompa odpaliłam bo sprzą tałam do tej pory, myłam słoiki, pranie, grzyby pakowalam do słoików i padam , teraz mam relaks przed kompem

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!

07 wrz 2008, 13:29

hej dziewczyny :-D dawno mnie nie bylo ale wiecie juz tylko zostalo mi 3 tyg do slubu wiec zalatani jestesmy jak nie wiem. ciekawe czy wy tez tak macie, ale mi ostatnimi czasy straaasznie podskoczyl brzuszek :ico_szoking: tak go widac ze jak bylismy w tesco to widzialam ze ludzie zwracali na niego uwage. a jeszcze musze sie w cisnac w suknie slubna :ico_noniewiem:

manenka a cuz to za zajefajna foteczka? czyzby to z mazusiem? :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ragazza555 moja waga wyjsciowa to 55,5 kg, no a teraz waze 59, wiec przytylam 3,5 kg, ale na szczescie jeszcze wchodze we wszystkie moje stare spodnie a tez wszystkie byly obcisle i w numerze 36. ale brzuch to mi juz dobrze widac. nawet nie moge go wciagnac. dzidzi rosnie. :ico_haha_01:

ostatnio lazilam z kolezanka po miescie, no i trafilismy do takiego sklepu z przecena ciuszkow niemowlecych. normalnie nie moglam sie powstrzymac i musialam kupic cos. moj pierwszy zakup dla dzidzi :-D to spioszki i kaftanik. przecudne i przesliczne. chociaz ponoc nie powinnam jeszcze nic kupowac, to musialam. po prostu nie moglam sie oderwac od tych wszystkich slicznosci :-D

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 wrz 2008, 14:44

cześć dziewczyny
u nas dziś taka sobie pogoda,ale zaraz mają nas odwiedzić goście a więc będzie wesoło
manenka a cuz to za zajefajna foteczka? czyzby to z mazusiem?
a no z mężusiem, to ostatnia moja impera przed tym jak się dowiedziałam, że jestem :ico_ciezarowka:
dawno mnie nie bylo ale wiecie juz tylko zostalo mi 3 tyg do slubu wiec zalatani jestesmy jak nie wiem.
no to już tuż tuż, denerwujesz się??, jak się nie stresowałam jakoś tak szybko nam poszło w październiku stwirdzilismy, ze jest kasa i można robić ślub a w grudniu na święta już był, i tak szybko zleciało , ze nawet nie było kiedy się stresować, na szczęście sukienka, sala i orkiestra były :ico_brawa_01:
ciekawe czy wy tez tak macie, ale mi ostatnimi czasy straaasznie podskoczyl brzuszek
ja jak podnoszę bluzkę to brzuszek malutki widzę, ale w bluzce nic nie widać, ale ja jestem dopiero w 16tc a ty już prawie w 19tc :ico_brawa_01:
a więc ty pierwsza z nas rodzisz :-D
nie moglam sie powstrzymac i musialam kupic cos. moj pierwszy zakup dla dzidzi :-D
:ico_brawa_01: za zakupy, też bym już coś kupiła :-D

Awatar użytkownika
jedwabna

07 wrz 2008, 17:25

manenka ale ci dobrze ze masz dzis imprezke... moj narzeczony wlasnie pojechal w trase i znow go nie bedzie kilka dni i siedze sama w domku i sie nudze. denerwowac to sie nie denerwuje jeszcze tak bardzo ale pewnie juz za niedlugo zaczne :ico_szoking: jutro ide z mamcia na przymiarke sukni. juz sie nie moge doczekac :ico_brawa_01: :ico_b
a więc ty pierwsza z nas rodzisz
rawa_01: :ico_brawa_01: nawet nie mow nawet o tym nie pomyslalam! eee no jeszcze chyba Beatris jest dokladnie w tym samym tyg co ja... no ale roznie to moze byc :ico_szoking: :ico_haha_02:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”