nocka niezla, mala obudzila sie przed 2:00, a potem grzecznie spala (z nogami na szczebelkach i w poprzek lozka ), a ja sie spokojnie wyszykowalam do pracy... Obudzila sie jak juz przyszla tesciowa.
znajomi posiedzieli wczoraj do 21:00, posmialismy sie, Su dostala zabawke (taka ciuchcie z przyciskami, ktora wydaje rozne dzwieki), dziewczyny sie z Nia wybawily, no i generalnie bylo bardzo sympatycznie...
MARGARITA - ciesze sie, ze niedziela i u Ciebie udana... Jesli chodzi o tesciowa - , o P. i torbe , czekam na foty kompleciku Majki i torby tez
nie wiem czy powinnam sie wypowiadac na ten temat... mam nadzieje, ze to nie przytyk do mnie, juz jakis czas temu pierwsza sie przelamalam i mialam nadzieje, ze wszystko bedzie ok. Nie wiem zatem skad to stwierdzenie, bo przeciez czytam wszystko i widze, ze dziewczyny normalnie odpisuja wszystkim po kolei... Nikt nie jest lekcewazony... no nie wiem...zreszta chyba przestanę w ogóle tu zaglądać...bo mam wrazenie że nie jestem tu mile widziana...takze ,trzymajcie sie.
zycze udanego dnia...
[ Dodano: 2009-03-30, 08:13 ]
witaj SZKRAB :)