witam i ja
szkrab, zaglosowalam
Gie, fajnie, ze wieczor sie udal... moj maly tez ma taka ciuchcie - dostal na gwiazdke, ale zostala w PL, bo nie udalo nam sie jej wcisnac do torby
moze wstawie pozniej filmik, jak maly sie nia "bawil"... a to bylo, jak mial 4 miesiace, wiec tej zabawy tak naprawde nie bylo, tylko ja obserwowal i slinil sie niemilosiernie
zreszta chyba przestanę w ogóle tu zaglądać...bo mam wrazenie że nie jestem tu mile widziana...takze ,trzymajcie sie.
tez nie rozumiem, o co kaman
moze tym razem, to o mnie chodzi i to, ze nie chcialam juz rozmawiac (a raczej nadawac) na temat A.. moze wyszlo to tak, ze z innymi dziewczynami obgaduje A., a z Jagna nie... ale tu chodzi o to, ze jak tak wkurzalam sie na A., to faktycznie bylam na niego wsciekla, wiec normalne, ze zgadzalam sie z kazdym stwierdzeniem, ze A. to ch... itd.
teraz, kiedy jestesmy pogodzeni i oceniam sytuacje trzezwo, ciezko mi sie zgodzic z zarzutami, ze jest zlym ojcem i tyranem....
jezeli to przez to, to
Jagna30, nie gniewaj sie i nie czuj sie "odrzucona"... 2 liniki wyzej staralam sie wyjasnic, o co mi chodzi
a u nas nocka ok, bez pobudki
ale ja ciagle funkjonuje wg starego czasu... maly obudzil sie dzisiaj o 8 (czyli 7 starego cczasu), poki co, gada do siebie, ale butla juz czeka, tak wiec za chwile bedziemy jesc
a jutro do dermatologa