Moze w koncu uda mi sie cos skrobnac:
Dziekuje Wam za komplementy na temat mojego zdjecia na NK,ale
-po pierwsze to jest zdjecie sprzed dwoch lat
-po drugie ja wcale tak nie wygladam,tylko zdjecie mi tak wyszlo,wiec wykorzystalam
Mam obawy czy cokolwiek zapamietalam,ale sprobuje
Mroweczko-zycze Ci zajefajnego urlopu w Polsce,odpocznij za wszystkie czasy!!!I zycze,zeby tesknota za M nie bolala,a czasem nawet warto zatesknic zeby sie goraco witac-Syla chyba dobrze zorientowana w temacie.
Syla-to ja tez chce te masaze,ale u mnie pewnie nie ma a jak sa to w cenie kosmicznej

I jak ja sobie wymodeluje figure,bo kurka jak czytalam ile wazycie i mierzycie to ja jestem prawdziwa krowa.Tak ostatnio tej zimy utylo mi sie ,ze przeobrazam sie powoli w murzynska mamis

A jesli chodzi o wozek to jak tak jak dziewczyny nie przepadam za trzykolowcami,choc dla Antka tez kupilam ten pierwszy trzykolowy i byl swietny.U nas duzo osob jezdzi takimi spacerowkami jak pokazalas-albo moda,albo bardzo wygodne
Mordeczko i Koleczko-super,ze moglyscie sie spotkac!!!!!!!Fotki z narzeczonymi pierwsza klasa!!Ale jakos nie widzialam zadnej Waszej wspolnej fotki,nie iem czy tez sa w praniu czy przeoczylam

A Mordka to naprawde prawdziwa zdjeciowa czarodziejka.I zdjecie on zimny ona goraca powala na kolana!!!!
Rybciu-piekne zdjecia pokazywalac z sopockiej plazy!!!!Zycze zdrowka dla Jedrulki!!!Albo zmien lekarza bo ja mysle,ze oni go nie doleczaja i jakas bakteria ciagle w nim siedzi,ze ciagle te nawroty
Kasik-trzymam kciuki za Wasz nowy domek,zeby byl taki wymarzony!!
Caro-gratuluje samozaparcia,bo wim ile kosztuje wyrzeczen dieta,ale najwazniejsze ,ze sa konkretne rezultaty!!Slicznie Ci w tych krotkich wloskach.A synusia zdjecie w podpisie the best!