Brodzikowa, ty stara nie szalej
poczekaj jeszcze kilka tyg
a tak wogule to trza by się zacząć przygotowywać nie?
może zrobić miejsce w komodzie?
poprać ciuszki i wogule przejrzeć co jeszcze jest potrzebne
ni emam wcale na to ochoty
jak to czytałam to miałam łzy w oczach a co dopiero jak Franka zostawięWsumie już mielismy wracac w Piątek ok.22 Bo Lucek dzwonił przez babcie swoja ze tęskni i ze nie zasnie bez Nas.Oczywiscie Ja RYK! jak to Matka ale zaspiewalam Mu przez Telefon i usnoł.Jestem pod wrazeniem Sewcia bo łobuz w ogole nie okazywal ze chce mieć Mame blisko siebieâŚjak wrocilismy to uśmiechnięty i zadowolony był...Gorzej z Luckem bo się poplakal.Mami Synus
ja tez zakładałam Frankowi i teraz też bede używać :)Ja chwalę sobie dobrze dopasowane "smerfetki".
Dobrze się zresztą układają i przylegają.
niech no Ziemuś jeszcze troszke poczekaZ Ziemkiem tez była jazda bo w Sobote wieczorem.dostałam skurczu do 30 minut później co 20minut...naszescie po kapieli przeszly ale nerwy były M. się smiał ze chciał być Górale i urodzić się pod Tatrami.
ja dzis po południu jade do teściowej bo tam mam wszystkie ubranko po małym na przegląda tak wogule to trza by się zacząć przygotowywać nie?
może zrobić miejsce w komodzie?
poprać ciuszki i wogule przejrzeć co jeszcze jest potrzebne
ni emam wcale na to ochoty
czas najwyższyja dzis po południu jade do teściowej bo tam mam wszystkie ubranko po małym na przegląd
- jeju,ale slodkoale zaspiewalam Mu przez Telefon i usnoł.
- moj Andrzejek duzy chlopczyk a jak wrocilam ze szpitala z Zuzka po 7 dniach ,tez plakal i potem jeszcze po pierwszym turnusie,kiedy nie bylo mnie 3 tygodnie.Gorzej z Luckem bo się poplakal.
- ja przez tego glupiego lekarza panstwowego tez nie,gdzie tam mi mysl krazy,ze powiedza,ze Szymek jest dziewczynkani emam wcale na to ochoty
- na nasz pore roku,kiedy rodzimy,to nie,dla mnie wygodny byl daszek,bo od waitru oslanial i slonkaniektóre foteliki mają taki kapturek jak na wózku, czy to jest przydatne i praktyczne?
- pewnie,ze nie.ale nie ma co oszczędzac na bezpieczeństwie
po Dawidku też mam i też za 50 złJa mam po Zuzi fotelik kupiony za 50 zl,nie mielismy samochodu
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], maximllCeap, PalmaKaply i 1 gość