Basiu nie martw sie my cie tu sluchamy i rozumiemy twoje ''jeki''
TRZYMAC KCIUKI LECE
[ Dodano: 2007-08-02, 19:32 ]
co to ejst ten folej ???
Sylwio - ja nie słyszałam tego słowa, ale kojarzy mi się to z cewnikiem i balonikiem do rozwierania szyjki
Basiu - to przesilenie, nie martw się z pierwszym dzieckiem człowiek bardzo się przejmuje
ja np. z Wiki miałam wysypki po szczepionkach, choć dyrektorka Jana Pawła od szczepień twierdziła, że to nie jest możliwe, ale ja wiem swoje (w końcu w każdym przypadku musiał być kiedyś ten pierwszy pacjent z objawami), moja gwiazda była uczulona na jeden z konserwantów szczepionki, na początku nie wiedziałam z czego więc próbowaliśmy z dietą, płynami do kąpieli i innymi, ale co ja ci będę mówić...
musisz spokojnie obserwować i wyciągać swoje wnioski i broń boże się nie denerwować, bo maluch jak wyczuje to da ci popalić
a dziś Jaś może miał gorszy dzień, każdemu się zdarza
a ja dalej ściskam piąsteczki
Uleńko to świetnie wam się złozyło...robimy chrzciny 26 sierpnia, w nasza pierwszą rocznice ślubu wiec dwie imprezki na raz
Basiu ja starszego synka musiałam kąpać ałaśnie w rumianku, balneum no i nadmanganianie potasu....tez miał różnego rodzaju problemy ze skórą i ...pomogłoLekarz zalecił Jasiowi robić kąpiele w rumianku i Balneum 2 razy dziennie
hello, udało mi się maluszka uśpic wiec zagladam do was![]()
BAsik, a ja od początku kąpie maluszka w zwykłej wodzie z kranu i Emulsji Olilatum i odpukać nic sie go nie czepia i skóre ma śliczną, wiec mzoe spróbuj ten emulsji,ona jest włąśnie specjalnie dla dzieci które maja jakies problemy skórne, wiec moze podziała![]()
Joanna a mój maluszek tez na poczatku nie chciał spać na spacerku, chyba wóżeczek był dla niego za duzy i jakiś taki nowy, i najlepiej mu pasowało zebym go niosła przez cały spacerek na rączkachale naszczescie juz się przyzwyczaił i teraz śpi jak kamien i nic go nie rusza
![]()
Basiu trzymam kciuki zeby Tadziu juz zaczał nocki przesypiać, atego sowjego meza to normalnie w tyłek powinnas kopnąć, a raczej tesciówmój mezulek tez na poczatku miał takie pomysły ze wychodził do pracy o 7 rano a wracał o 7 wieczorek, ale zrobiła mu borute i powiedziałam ze jak nadal tak bedzie robił to ja go bede samego na pół
dnia zostawiała z maluszkiem zebym mogła sobie swoje sprawy pozałatwiac no i chyba się przestraszył ze by miał sam z maluchem być i juz teraz ładnie o 17 do domku wraca![]()
Z tymi chłopami to nie raz ciezko jest![]()
Oni chyba myśła ze jak my z maluchami cały dzionek w domku jesteśmy to sobie lezymy do góry brzuszkiem![]()
No ja trzymam kciuki za nasze kochane ciężaróweczki, moze któraś urodzi 9 sierpnia w moje urodzinkia wogóle bedziecie miały dzieciaczki spod znaku lwa, czyli najlepszego znaku
![]()
A Pawełek na razie nie daje za duzo popalić, w nocy budzi się tylko na karminie i juz mniej wiecej o stałych godzinkach wiec jest ok![]()
A mysmy w koncu wybrali chrzestnych dla malucha i robimy chrzciny 26 sierpnia, w nasza pierwszą rocznice ślubu wiec dwie imprezki na raz
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość