madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

04 wrz 2007, 08:44

Gosia ja piłam w domu :-)

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

04 wrz 2007, 08:49

Ok! Ja tez tak zrobie! Dzieki Madziu!!

madziarka81

04 wrz 2007, 08:52

Gosia a kiedy masz robic te badania? Ty jakoś chyba w tym tyg masz wizyte i masz miec robione usg? Prawda?

[ Dodano: 2007-09-04, 08:53 ]
mary, poczekaj gdzies tu juz była o tym mowa, zaraz skopiuje i wkleje :-)

madziarka81

04 wrz 2007, 08:59

Jeśli chcesz takie małe w avatorku to musisz wejść w swój profil, masz go na samej górze strony. i tam będzie panel kontrolny avatarów, wciśnij przegladaj, wybierz zdjęcie tylko musisz je najpierw zmniejszyc 100x100 pikseli, na dole będzie wyślij i powinno juz byc. Z tego co wiem to avatar wyświetla się po napisaniu 10 postów.

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

04 wrz 2007, 09:03

Madziu,

U lekarza bylam juz wczoraj .... pisalam Wam o tym :-) , ale teraz nie bede miec usg!! :ico_placzek: Badania mam zrobic za ok. 3 tygodnie i przyjsc na kolejna wizyte z wynikami!

madziarka81

04 wrz 2007, 09:10

U lekarza bylam juz wczoraj .... pisalam Wam o tym
wybacz moją gapowatość :ico_wstydzioch: :ico_puknij: przeciez nawet odpisałam Ci na ten temat :ico_wstydzioch:

Ostatnio z moją pamięcią jest coś nie tak :ico_noniewiem: :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-09-04, 09:12 ]
moje dziecko wczoraj podejrzało jak włączam komputer, wchodze rano do pokoju a on sobie sam włączył i siedział zadowolony przed. Na dodatek włączył sobie winampa i słuchał muzyki. Rośnie mały spryciarz. jeszcze dobrze nie mówi, w zasadzie prawie w ogóle nie chce ale takie sprzęty obsługuje idealnie :-D

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

04 wrz 2007, 09:19

Ostatnio z moją pamięcią jest coś nie tak :ico_noniewiem:
Madziu, nie przejmuj sie mnie tez sie to ostatnio czesto zdarza!!! :-)

No to niezla spryciula z tego Patryczka... :-D, no pewnie wrodzil sie do Mamusi i bedzie siedzial teraz calymi dniami na forum..... :-) zamiast uczyc sie mowic

Awatar użytkownika
monia26
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

04 wrz 2007, 09:59

Hej hej :-)
Dziewczyny brzucholki świetne :ico_brawa_01:
Ja niestety wczoraj nie mogłam sie dostać na tt :ico_zly: ,ale widzę,ze dzisiaj nie jest źle :-)

u mnie dzisiaj piękna pogoda,właśnie zjadłam pyszne śniadanko i zaraz lece na kawke do psiapsiołki :-D
Najadłam sie bułek z dżemem i mlekiem,a teraz moje słonko robi fikołki w brzuniu :ico_brawa_01:
Dziweczyny trzymajcie za mnie kciuki,jutro idziemy z meżem na usg trójwymiarowe i nie mogę sie doczekać i przy okazji sie troszkę denerwuje :ico_noniewiem:
moje dziecko wczoraj podejrzało jak włączam komputer, wchodze rano do pokoju a on sobie sam włączył i siedział zadowolony przed. Na dodatek włączył sobie winampa i słuchał muzyki. Rośnie mały spryciarz.
To Ci mały cwaniaczek hehe :ico_oczko:

Ciekawe co tam u naszej Kasieńki,będzie miała miła lekturkę do nadrobienia :-D
Pozdrawiam i życze miłego dzionka

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

04 wrz 2007, 10:14

Hej Monia,

Trzymam kciuki za jutrzejsze usg! I troche Ci zazdroszcze, ze zobaczysz malenstwo! Napewno wszytsko bedzie OK!!

Milego dzionka i pozdrawiam!

madziarka81

04 wrz 2007, 11:10

Ale sie wkurzyłam :ico_zly:

Bylismy przed chwila z Mackiem i małym na zakupach. Na początku ulicy sąsiad ma dwa psy, boksera i kaukaza. Niby sa za płotem ale ten płot jest pojedynczy takze one podbiegaja do samego chodnika. Wiecie ze ten jeden pies wyciągnął łeb i mnie ugryzł w rękę????? :ico_zly:
Jestem wściekła bo jeżeli trzyma się takie agresywne psy to powinno się mieć podwójny płot, przeciez ja nie włożyłam tam ręki. Wszyscy sąsiedzi idąc tamtędy odsuwają się kawałęk bo się boja.

A jak szliśmy w stronę miasta i staliśmy na swiatłach przejechała ciężarówka i oderwało się od niej kawałek plastikowej części i kolega który z nami stał dostał tym odłamkiem w buzię :ico_szoking: rozwaliło mu brodę :ico_szoking:
gdyby to było coś metalowego to nie miałby na pewno tyle szczęścia. Dobrze ze Patrykowi nic się nie stało.
Byliśmy godzinę i takie przeboje. A dzien się dopiero zaczął, mam nadzieje ze to koniec.

Gosia to nie tak ze ja siedze cały dzien na forum :ico_oczko: Ja po prostu co jakis czas podchodze i sprawdzam co się dzieje. A ze ostatnio jest brzydka pogoda więcej siedzimy w domku. :ico_oczko:

Kasia witaj. Pisz co tam słychać u Ciebie :ico_sorki:

Monia fajnie masz z tym usg, napatrzysz się na dzidzię, ciekawe jak mąż zaeraguje :-)

Dobra uciekamy na ogród trochę pobiegać. Dzisiaj na szczęscie nia pada więc trzeba to wykorzystać.

:ico_papa:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”