witajcie Lutowki! troche mnie nie bylo ale podczytywalam was regularnie.
wszystkiego naj naj najlepszego dla Miloszka w pierwsze urodziny. niech rosnie zdrowy na pocieche mamy i taty no i zeby ten tata szybko wrocil.
serdeczne zyczenia takze dla 11-miesieczniakow z tygodnia kiedy mnie nie bylo
Hekkate menu Tymka wyglada tak
7.30- 210ml mleka
11.00- kanapka lub ostatnio parowka cieleca i danonek
14.00- obiadek (zupka ugotowana przeze mnie)
17.00- danio lub owoce
19.30- 210ml mleka z kaszka
w miedzy czasie chrupki, herbatniki, kawalek jablka...
co do mszy to my tez nie zamawiamy, nie ma u nas takiego zwyczaju. a zajomi- to mamy dwie pary przyjaciol jedni sa malzenstwem, drudzy nazeczenstwem, al bezdzietni no i spotykamy sie w miare mozliwosci dosyc czesto. nie ma co narzekac. no i zawsze mozemy na nich liczyc
katelajdka gdzies tam pisalas ze wasza lekarka mowi ze Bartus jest gruby. a mnie sie on wydaje bardzo proporcjonalny i nie wyobrazam sobie zeby on wazyl np 9kg. to by dopiero byla masakra! no i ladne kapcioszki ma ten twoj Bartolinek
Malgorzatka nie mialam okazji wczesniej pogratulowac ci zdaego egzaminu co teraz czynie
. no i bardzo mi przykro ze ten bezlitosny urzad skarbowy nie wykazal sie wspanialomyslnoscia i dobrym sercem
lulu dziekuje za pamiec.Ty zawsze o wszystkich pamietasz:). bardzo sie ciesze ze z Twoja mama juz lepiej i mam nadzieje ze szybko bedzie mogla byc w polsce, kolo ciebie. a co do Twojego przyjaciela, to zgadzam sie z innymi dziewczynami. a poza tym Ty najlepiej wiesz co czujesz...
Eva Dorota.M. dla waszych chodzacych szkrabow
karolas dobrze ze jestes juz zdrowa no i wracaj szybko bo naprawde Cie tu brakuje
praca ja do pelnoetatowej pracy na razie nie planuje wracac. przede wszystkim dlatego ze nie mamy z kim Tymka zostawic a jak mam 3/4 penski zostawic opiekunce to dzieki. poki co w miare mozliwosci chodze popoludniami do klientek jak juz Filip wroci z pracy i wcale niezle na tym wychodzimy
fitness dzis rozmawialam z moja kumpela z ogolniaka ktora ma corke 10miesieczna i zdecydowalysmy ze od marca zapisujemy sie na aqua aerobic i saune. polecam wszystkim
prezenty na roczek my powiedzielismy rodzince zeby dawali pieniazki bo chcemy kupic Tymkowi spacerowke
http://www.allegro.pl/item296913483_woz ... folia.html
tak na marginesie co o niej myslicie??
no i jak wystarczy to jeszcze lozeczko turystyczne
zdecydowalismy zeby nie kupowac mu na roczek zabawek bo na swieta dostal pelno no i za chwile wielkanoc i znowu dostanie ich mnostwo
menu na roczek my imprezke robimy w domu w sobote przed roczkiem (urodzinki wypadaja we wtorek). najpierw podamy cos a la obiad, czyli zapiekanke z kurczakiem i brokulami, pieczona kielbase z warzywami i rayzem w sosie jogurtowym, leczo, kurczak i jakies dwie salatki no i na slodko tort, cynamonowiec z jablkami i sernik.
a poza tym u nas: Tymcio rosnie, nadal ma 7 zebow, smiga przy meblach, sam sie jesszcze nie odwazyl ale zaczal sie puszczac (bez skojarzen)
pozdrawiam zycze dobrej nocy wszystkim i postaram sie juz wpadac codzinnie
uff ale sie rozpisalam
[ Dodano: 2008-01-23, 22:35 ]tak patrze i doszlam do wniosku ze to moj najdluzszy post na tik taku jaki deo tej pory napisalam:)