Margarita torba fajna ciekawy ma wzor.Ja zwolennikiem jednokolorowych i wielkich jestem. Ostatnio kupilam czerwona

Shoo Pati cwicza chlopcy cwicza moja Jula tez trenuje

Gie i jak ci idzie z hod dogami

no i kolejny raz nie sprawdza sie przyslowie, ze "za pieniadze zdrowia nie kupisz"...co do egzemy - no dostaliscie tyle specyfikow, ze pewnie szybko ja wyleczycie... szkoda tylko, ze tyle kasy poszlo...
ano.. tylko, ze u nas to sie zdarza sporadycznie, tzn. pierwszy raz zwymiotowal obiadek... chyba jeszcze za wczesnie na te grudki, gdzies czytalam, ze od 9-10 miesiaca zycia nalezy takie dania podawac.. sama nie wiem..widze, ze Japser dzisiaj zachowywal sie podczas jedzenia podobnie do Su... eehhh... jak mnie irytuje takie zachowanie... i tez mam znowu bujaczek do prania...![]()
ja tez widzialam kilkatez dzisiaj widzialam kilka osob w krotkim rekawku
chyba nie bardziej niz to forum :Pa co do gry w Busha - no jest niesamowicie wciagajaca... az strach zaczynac...![]()
![]()
mi sie zdaje, ze nie jest za wczesnie... te sloiczki z grudkami sa po 6 lub 7 m-cu, wiec pewnie wlasnie w tym wieku dzieciaki powinny sie uczyc gryzc... ja nie wiem, Su nie ma problemu z gryzienie chrupka kukurydzianego, ale reszta...chyba jeszcze za wczesnie na te grudki, gdzies czytalam, ze od 9-10 miesiaca zycia nalezy takie dania podawac.. sama nie wiem..
buuuahhahhaaa, ale jestes zabawna...ja tez widzialam kilka
no nie wiem, musisz sprobowac, zeby sie przekonac... ja wlasnie gramchyba nie bardziej niz to forum :P
ja jednak z tymi grudkami poczekammi sie zdaje, ze nie jest za wczesnie... te sloiczki z grudkami sa po 6 lub 7 m-cu, wiec pewnie wlasnie w tym wieku dzieciaki powinny sie uczyc gryzc...
chyba zagram sobie w scrabbleno nie wiem, musisz sprobowac, zeby sie przekonac... ja wlasnie gram![]()
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość