witajcie
kamila jesli ty jestes okropna matka to ja rowniez
u ciebie to przynajmniej znana przyczyna marudzenia i niespokojnego snu (zebole)
a u nas co??? ten przerywany sen trwa juz od przeszlo 3 miesiecy, a zeboli jak nie bylo tak nie ma. ba! nic nie wskazuje zeby mialy sie przebijac..
i pal licho zeby..
tylko niech lelek znormalnieje. bo te noce sa koszmarne
miniona byla pelna pobudek , nawet adam zastrajkowal i musiala pare razy sama ruszyc tylek hehe
a leon darl sie w lozeczku z piskiem jak opetany, dopiero u nas w lozku i przy cycu bylo ok
kamila ty sie w ogole nie stresuj opoznieniem jakis osiagniec u tomka
.. przeciez tluka nam do glowy wszyscy ze kazde dziecko rozwija sie wlasnym tempem
a juz takie sprawy jak raczkowanie, chodzenie czy zabkowanie to nawet lepiej jak sie pozniej pojawiaja hehe i dla zdrowia.. ponoc
a raczkowanie i dla nas samych
jeszcze zatesknimy za czasami kiedy nasze babla grzecznie lezaly w lozeczku a my moglysnmy w tym czasie zajac sie swoimi sprawami hehe
teraz juz bedzie tylko intensywnie... na maxa hehe
oczywiscie ze kazda nowosc cieszy i czekamy na kolejne etapy w rozwoju z utesknieniem hehe
sama ciesze sie jak widze kiedy lelek podnosi ten swoj tyleczek i porbouje smigac doi przodu.. ale mu nie wychodzi hehe wiec on tez z tych nieprzemieszczajacych sie
uda mu sie z trudnoscia do tylu nieco ruszyc i tyle na temat hehe
takze bez cisnienia hehe maja jeszcze czas
ja np probuje uczyc go bic brawo, czy robic papa i takie tam pierdoly ale moje dziecko ma mnie nonono
nie chce tez mowic TATA ani MAMA tylko KOKO
niech mu bedzie
wazne ze zdrowy, sliczny i wesoly hehe
podobnie jak jego brat blizniak
a my wlasnie powrocilismy od znajomych tak a propos blizniakow hehe oni maja dwoch duzych lobuzow hehe ale w swoim domu sa znosni hehe
lelek smial do nich jak durny hehe
obzarlismy sie,, na maxa
teraz zapodamy film Jestem legenda z will smithem widzial ktos?
aha slyszlaam ze ten lEJDIS jest nonono ale nie mam skad sciagnac hehe musze go zdobyc hihi
robilismy tam pare smiesznych zamaskowanych fotek
to zalacze pozniej
dobranoc papa