Powodzenia.
Ja w sobote jade na testy ale z surowicy krwi.
ja też,a kolejną we środę.Maraton Ale dobrze,im szybciej tym lepiejno to trzymam kciuki ja nastepne mam w pon
to pierwsze słysze..ale ja i tak narazie osdtawiłam wszytko oprocz mlaka i kaszek na kr nie jest uczulona i bede po kolei odczulac zeby mogła zupki jesc..a deserki to na samym koncuBo o tym,że 2 tyg po odczulanie nie można,to wiedziałam,ale ta lekarka powiedziała,że przed odczulaniem też nie można.
Marcia a nie masz jakiegoś okresu karencji? Bo nam 2 tyg po odczulaniu nie wolno podawać jeszcze tego składnika, bo podobno istnieje wtedy ryzyko,ze alergia wrócibylismy dzis sprawdzic czy odczulenie na mleko pomogło..urzadzenie wskazywało ze tak..od jutra wiec podjaje normalne mleki i zobaczymy..trzymajcie kciuki
tak tak miałam okres karencj własnie 2 tyg i wąłsnie po tych dwóch tyg sprawdzilismy..teraz daje juz przez tydz normalne mleko i jest okiMarcia a nie masz jakiegoś okresu karencji? Bo nam 2 tyg po odczulaniu nie wolno podawać jeszcze tego składnika, bo podobno istnieje wtedy ryzyko,ze alergia wróci
aha Bo u nas jest trochę inny system, sprawdza 2 dni po odczuleniu i od tej chwili każe liczyć 2 tyg Widać co gabinet to inna metodatak tak miałam okres karencj własnie 2 tyg i wąłsnie po tych dwóch tyg sprawdzilismy..teraz daje juz przez tydz normalne mleko i jest oki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość