A czy teraz Kacperek ma ladna skore? Doktorka mi powiedziala ze ona juz takiej ladnej glacitkiej skory miec nie bedzie. Teraz plecy i brzuch ma wysypane taka drobna wysypka. Nieraz czerwienieje a nieraz jest biala. A na nogach sa takie suche palce, jakby liszaj. A kilka dni temu pozbylismy sie potwornego odparzenia tylka (nigdy nie miala, jak dla mnie to bylo jakies uczuleniowe). Porobily jej sie krosty ktore popekaly i saczylo sie cos z nich. Smarowalam termentiolem i sie zagoilo.
Ciezko mi bo ona jadla juz w sumie wszystko. Musze teraz jesc po kryjomu, bo jak widzi to wola jesc
Ja daje jej zyrtec w kroplach i kapie w oilatum. Smaruje jakas robiona mascia (wit A +D) nic nie pomaga. Przynajmniej od 2 tyg nic jej nie schodzi.
A co to jest to Boracelle i czy na recepte. A i to do picia?
Co do jedzenia to czy mozna podawac takie zwykle okragle biszkopty?
A do zupy dodajesz jakies przyprawy czy tylko sol? Mi powiedziano ze warzywa gotowane razem z miesem uczulaja (ze powinno sie oddzielnie gotowac a potem laczyc.
Na razie chcialabymz eby zginela jej ta cala wysypka a w sumie nie wiem czym to smarowac zeby zginelo.
A no wlasnie dala mi masc elocom ale to widze sterydowa jakas. Kazala smarowac miejscowo jak widze ze ja swedzi. No ale jak ona cala wysypana jest to jak miejscowo ja posmarowac? Drapie sie nieraz po calym brzuchu ale taka mascia to chyba streach smarowac calego brzucha. Wogole boje sie jej uzyc. Boze jaka ja ciemna jestem w tym temacie
Ale cie zarzucilam pytaniami
[ Dodano: 2007-03-08 ]pewnie zadne smazone z drobiu mielone kotlety nie wchodza w gre? :-( ona jest strasznie miesozerna no i jajka i danonki uwielbiala. Jak ja jej tego odmowie :-(
[ Dodano: 2007-03-08 ]a i co to sa grube paluchy? chcialabym jej cos dobrego dawac, mam nadzieje ze polubi