A my kredyt hipoteczny na dom na remont,w Banku Millennium ale szczerze nie polecam ze swojego doswiadczenia,co chwilkę jakis problem był i teraz czekamy na tych analityków z Warszawy az wysla umowe do podpisania
masakra mowe ci.
Oby obyło się bez problemów po podpisaniu umowy
Koniecznie przeczytajcie całą umowę toczka w toczkę, nie spieszcie się z jej podpisaniem, nie krępujcie się zadawać pytania pracownikowi jeśli będzie coś dla Was niejasne, jego obowiązkiem jest rozwiać wszelkie wątpliwości
Ale pewnie o tym doskonale wiecie. Tak piszę z przyzwyczajenia już chyba, 13 lat pracowałam w banku i różne sytuacje widziałam w tym m.in. zaskoczonych często niemile- bo nie takich warunków oczekiwali -klientów z warunków umowy którą wcześniej podpisali
Bardzo często pomimo tego, że prosiłam klientów o zapoznanie się z treścią umowy jakiejkolwiek podpisywali nie czytając jej wogóle
USIA555 obstawiam, że w górach, bo coś o śniegu w październiku pisałaś.
Dokładnie niedaleko Krynicy -Zdroju sobie pomieszkuje. Także
magda1614, do Ciebie musiałabym przez całą Polskę przejechać
A morze kocham po prostu .... Ale stąd gdzie mieszkam nie przeprowadziłabym się nigdzie indziej
to ja ma nieźle, bo i badania krwi, ekg i badanie wzroku. U mnie wskazaniem jest stresująca praca i do tego przy komputerze. Sekretariat już tak dobrze nie ma.
Kochana tak jak pisałam wcześniej pracowałam w banku. Miałam ciągły kontakt z klientami, do tego plany sprzedażowe z których byłyśmy rozliczane codziennie, praca bardzo często powyżej 8 godzin w związku z ogromem obowiązków bez dodatkowego wynagrodzenia za godz. nadliczbowe i długo by wymieniać jakie inne rzeczy wpływały stresująco na mnie no i oczywiście praca non stop przy komputerze. Pomimo tego badania wyglądały jak opisałam wyżej po prostu tragedia
Także Ty naprawdę masz super
Od stycznia tego roku zmieniłam pracę na "normalną". Też mam do czynienia z klientami i pracuję przy komputerze ale mam szefów super. Atmosfera w pracy rewelka bez porównania do poprzedniej
Zwolniłam sie z poprzedniej na własne życzenie ku wielkiemu zaskoczeniu dyrektora. Po powrocie do pracy okazało się, że dyrektor chce mnie awansować ale ja podziękowałam Mu za współpracę
Na szczęście nie robił problemów i rozwiązali ze mną umowę za porozumieniem stron tak jak chciałam
No to sobie mieszkamy "bardzo blisko" siebie nie ma co
Najdalej mam rzecz jasna do
magda1614, do
gaga22, około 530 km najbliżej mieszkasz
barbara123 jakieś 180 km sprawdziłam z ciekawości
Ciekawa jestem czego się dowiem jutro podczas, czy po badaniu wzroku. Mam nadzieję, że wszystko będzie OK
Z ciekawostek to Wam napiszę, że w Krynicy dokładnie na Jaworzynie Krynickiej już spadł śnieg
Stąd zimnica u nas okrutna
Byłyście w moich okolicach kiedykolwiek ?
Dziewczyny napiszcie jak się czujecie, jak tam Wasze fasolki się miewają
Dzisiaj idę wcześniej spać tylko prysznic wezmę i fru do wyrka
No tak ja to jak zwykle elaborat muszę napisać bo nie byłoby ważne
Miłego piątku Wam życzę :ico_buziaczki_big: