Mnie też ale ja chyba jeszcze zwale na ciążea ja już musze kupić większe spodnie, bo już mnie gniotą.

babe_boom Nie pamiętam czy już kiedyś pytałam ale jak tak to się powtórzę: ile Maja miała miesięcy jak w ciąże II zaszłaś?
K@tk@ Tobie moja kochana życzę już do przodu: Miłości, szacunku, roztropności, wiary, znów miłości, wzajemnej akceptacji, siły, trwania w tym w co wierzycie, w czym pokładacie swoje nadzieje na nowej drodze Wspólnego życia, w dniu ślubu. Życzę Ci moja kochana, żebyś przezwyciężyła wszelkie przeciwności losu i doczekała się dzidziusia, bo jesteś i będziesz najwspanialszą mamą na świecie! Pamiętaj, że jesteś stale obecna w moich myślach i modlitwie, Twoje Aniołeczki również! Bądź szczęśliwa!
Ja przyszłam się pożegnać, bo ja czerwcoweczka jestem- ale tylko datowa-, choć tak szczerze powiedziawszy to jednak całą duszą i sercem na zawsze będę uważała się za lutowiankę i to tam będę im śmiecić swoimi zdjęciami brzuszka i wywodami odnośnie ciąży ... będę wszystkim Majóweczką kibicować i zaglądać jak się macie moje kochane. Pamiętajcie, że macie się szanować, nie denerwować, rozpieszczać i trzymać wszystkie razem! Trzymam kciuki za wszytski brzuszki i dzidziusie i przesyłam tony buziulków !!!!! Pa