heja
mialam pedalowac na rowerze ale nie w humorze jestem bo mnie gardlo napierdziela
wiec zasiadlam do was hihi
lelek siedzi z tata w wannie i prowadza cowieczorne wodne konwersacje wiec sie nie wtracam hihi
[ Dodano: 2008-09-16, 21:00 ]
leon juz prawie spi a ja klikam mu za uchem na lozku bo mnie nastroj sypialniowy ogarnal i nie chce mi sie schodzic do salonu a buuuu
kamila nielatwe zycie z babcia. podziwiam.. ale skoro babcia podrozniczka to nie jest najgorzej. szkoda ze z tomkiem nie zostaje. wtedy juz luz bylby totalny nie? hihi
tomus swietny biegacz maly. jakbym lelka widziala hihihi
wlasnie zalaczam kolejny film na you tube to tez wam pokaze lelka.. od wczoraj ostro pracuje na fotosik i you tube dzisiaj hihi
mam spore zaleglosci
frydza brawa za pomyslowosc.. z takimi rodzicami nawet szyny sa fajne!!
lelek modyfikowane pije dwa razy na dobe. naa noc z kleikiem. i rano samo mleko. i jeszcze czasem na sniadanie zwykle mleko z owsianka,kaszka,itd
aleksandrowicz lelek w domu chodzi na boso lub w skarpetkach wiec z kapciuszkami nie pomoge
asiulka zazroszcze na maxa. kiedys tez nalezalam do tych najchudszych
aniu sorki ale totalnie zapomnialam ze w grudniu bedziesz swieza mamusia i takie podroze w nasze strony nie bede realne.. no ale na wiosne my tez bedziemy wiec nic straconego hihi tylko ze przylatujemy dopiero w drugiej polowie maja...
juli tobie chorobska niestraszne... bedzie dobrze!!! nie pekaj!!! choc wiem ze to teraz trudne!!!! ale wszystkie to wierzymy ze to tylko malenki guzek ktorego szybko sie pozbedziesz!!!!
to gdzie teraz mieszkacie ze musisz chatke wynajmowac? juz nie w gdansku?