Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 kwie 2009, 07:51

witam z rana ;-)
jestem pierwsza :DD :DD :DD

Iwona H, :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

no cóż szykuje sie do pracy i postanowiłam zajrzeć ;-) tzn. znalazłam 5 sekund na napisanie posta. Nie wiem czu uda mi sie napisac z pracy.

powiem w skrócie że nocka znowu do bani, wstawała chyba milion razy, jestem pół tomna, ale nic to - damy radę, chyba :ico_noniewiem:

Chyba bierze mnie laksa :ico_chory: :ico_chory: :ico_chory:

Trzymajcie kciuki za Majkę :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2009, 08:07

Witam

u nas nocka ok, maly przespal cala nocke,a teraz bawi sie w lozeczku i gada do siebie :ico_oczko:

margarita powodzenia w pracy, a u Majeczki na pewno bedzie wszystko ok.
Acha, sliczny plaszczyk i Maja wyglada w nim slicznie

Pogoda jak zawsze super, potem pojdziemy na spacerek, a teraz ide zjesc sniadanie i umyc glowe.

shoo, to fajnie, ze lasagne smakowala, i ze Jasperek tak ladnie wczoraj wszamal deserek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Gie, margarita, Iwona to nie zadna tajemnica, wysle Wam PW

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 kwie 2009, 08:08

hej! druga!

margarita83, jeju! ale Maja slodko wyglada w nowych ubrankach :-) nic tylko ja wziac i przytulic, taki kochany dzieciaczek...
a na ringu tez sie niezle prezentuje, widac, ze stanie ma opanowane do perfeckcji :ico_brawa_01:
Chyba bierze mnie laksa :ico_chory: :ico_chory: :ico_chory:
laksa to choroba? :ico_noniewiem:
czasami zastanawiam sie, czy polski jest moim jezykiem ojczystym :-D bo cos duzo z niego nie rozumiem :-D

powodzenia w pracy, no i trzymamy kciuki, zeby Maja nie dala popalic nowej opiekunce :ico_sorki:

u nas nocka okej, tyle, ze o 7 maly sie obudzil i zaczal tak gruchac, ze nie dalo sie spac (tzn. ja nie umialam, A. spal jak zabity.. jak on to robi :ico_noniewiem: )
w koncu o 7:45 nie wytrzymalam i zwklelam sie z loza, zeby zrobic mu mleko... i co? i standardowo, jak tylko wstalam i poszlam robic mleko, to maly usnal!!! :ico_zly:

a jednak do tego Maroka w ten weekend nie pojedziemy, bo musielibysmy wszystko zaczac zalatwiac dzisiaj - tj. bukowac bilety na prom, jakis hotel itp.
ale niestety dzisiaj to bedzie niemozliwe, bo A. po pracy idzie na party, w ramach skonczenia projektu... i caly jego team, szefowie i wspolpracownicy organizuja sobie jakas imprezke... ale powiedzial, ze zostanie godzinke, max. dwie, wiec luz :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-04-03, 08:08 ]
Pati85, dzin dybry :-D

[ Dodano: 2009-04-03, 08:12 ]
shoo, to fajnie, ze lasagne smakowala, i ze Jasperek tak ladnie wczoraj wszamal deserek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no, przynajmniej deserek mu smakowal.. juz mu tej ryby nie podam... a feeee!
Gie, margarita, Iwona to nie zadna tajemnica, wysle Wam PW
juz w skrocie poinformowalam dziewczyny, o co kaman :-)
wszystkie sie z nami zgadzaja, a i zgadzaja sie na ten tytul.. ;-)
tak wiec, UWAGA UWAGA, od dzisiaj Pati85 jest oficjalnie [glow=red]HONOROWA OBYWATELKA SIERPNIOWEK! [/glow] :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_urodzinki:
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2009, 08:17 przez shoo, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

03 kwie 2009, 08:13

Witam

Margarita powodzenia w pracy.

U noc ok jedna pobudak na jedzonko.
Sloneczko wychodzi wiec zaraz zmykam na polko :-)

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 kwie 2009, 08:16

szkrab, hejo!!! :-) ja Cie podziwiam z tymi spacerkami o swicie :-D :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2009, 08:20

Dziewczyny wyslalam wam PW
Pati85, dzin dybry :-D
dzin dybry shoo
u nas nocka okej, tyle, ze o 7 maly sie obudzil i zaczal tak gruchac, ze nie dalo sie spac (tzn. ja nie umialam, A. spal jak zabity.. jak on to robi :ico_noniewiem: )
w koncu o 7:45 nie wytrzymalam i zwklelam sie z loza, zeby zrobic mu mleko... i co? i standardowo, jak tylko wstalam i poszlam robic mleko, to maly usnal!!! :ico_zly:
moj maly codziennie wstaje o 7 troche po 7 ale tez gada, grucha, ale mi to nie przeszkadza i spie dalej tak do 8, ale dzisiaj jakos sie wyspalam wiec wstalam o 7.30
a jednak do tego Maroka w ten weekend nie pojedziemy, bo musielibysmy wszystko zaczac zalatwiac dzisiaj - tj. bukowac bilety na prom, jakis hotel itp.
ale niestety dzisiaj to bedzie niemozliwe, bo A. po pracy idzie na jakies party,
oj, szkoda, ale nastepnym razem na pewno sie uda :-)
juz w skrocie poinformowalam dziewczyny, o co kaman :-)
acha, dziekuje :ico_sorki: :ico_sorki:
wszystkie sie z nami zgadzaja, a i zgadzaja sie na ten tytul.. ;-)
tak wiec, UWAGA UWAGA, od dzisiaj Pati85 jest oficjalnie HONOROWA OBYWATELKA SIERPNIOWEK! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_urodzinki:
DZIEKUJE KOCHANE :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Sloneczko wychodzi wiec zaraz zmykam na polko :-)
witaj, milego spacerku :-)

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 kwie 2009, 08:24

Pati85, nie ma sprawy :-)

a jak Twoja kuchnia na nowym mieszkaniu? duzo zrobiliscie??

[ Dodano: 2009-04-03, 08:35 ]
lece karmic malego, zajrze za chwile :-)

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2009, 08:38

a jak Twoja kuchnia na nowym mieszkaniu? duzo zrobiliscie??
hehe, odbre pytanie, mielismy jechac ustawiac kuchnie, noi P przyjezdza z pracy i mowi, ze Roman ( jego kolega) dzwonil i mowil, ze chcialby jechac z nami zobaczyc nasze mieszkanko, i ze nam pomoze, no to ok, im wiecej osob tym lepiej, szybciej skonczymy.
Przyjechal, pojechalismy zawiesc Erika do tesciowej, mieslimy najpierw zmontowac kuchnie, a potem pojechac na rolki na troche. Noi zamiast ustawiac kuchnie pojechalismy na rolki, a kuchnie pojada dzis ustawiac :-D

Ale super sie jezdzilo, dawno nie jezdzilam, moglabym tak codziennie, dobry sport na nogi by byl :-D

[ Dodano: 2009-04-03, 08:39 ]
lece karmic malego, zajrze za chwile :-)
ok, ja tez ide podac mu marcheweczke

[ Dodano: 2009-04-03, 08:45 ]
shoo, oczywiscie, ze pochwale sie fotkami, jak dzis ustawia kuchnie to zrobie foty i Wam przesle

A jak juz urzadzimy cale mieszkanko, to nagram filmik i Wam przesle

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 kwie 2009, 09:17

witam z pracy ;-)
oogólnie jest ok, szef bardzo pozytywnie nastawiony :DD powiedział tylko że przytyłam :-/ ale to i lepiej bo wcześniej wygladalam na zabiedzoną ;-)

nie wiem za co mam sie wziąć :ico_olaboga:
spadam bo nie chce żeby przyfilował gdzie śmigam po necie, a mój komp czekam format, korzystam z jego laptopa ;-)

dzięki ze jesteście z nami :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2009, 09:20

witam z ranka :)

SHOO, PATI, Ty nasza oficjalna Sierpniowko :-D - dziekuje za PW i wyjasnienia :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

MARGARITA - zdjecia super, Majka jest niesamowita... tak ladnie sama stoi :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: no i ubranka piekne... i jakie ma ladne buciki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: I jak w pracy?? Tesknisz za mala??

IWONA - gratuluje porwania przez kosmitow :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: zycze szybkiego przejscia calosci...

witaj SZKRAB

dzisiaj tak w skrocie, bo jestem sama i caly przyszly tydzien tez... :ico_placzek:

wczoraj juz nie zajrzalam, bo przyszla moja przyszywana siostra z kolezanka w 9 m-cu ciazy (juz na ostatnich nogach, brzuchal ma taaaki wielki, przytyla 30 kg, moze wieczorkiem wstawie Wam fotki) i siedzialy dlugo, a potem juz nie mialam sily...

nocka w miare, mala obudzila sie po 1:00 na jedzonko i spala ze mna grzecznie, obudzila sie jak przyszla tesciowa...

zwmykam na razie, paaa...

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”