Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 kwie 2009, 10:36

Pati85, troche zazdroszcze Ci tych rolek, ja tez kiedys jezdzilam i teraz mnie korci, zeby do tego wrocic, szczegolnie, ze codziennie widze tysiace ludzi na rolkach, ktorzy jezdza sobie wzdluz plazy... a ja nie mam rolek i nie mam z kim jezdzic, bo A. nie chce (nie umie) :ico_placzek: :ico_placzek:

margarita83, ciekawe, co bedzie, jak szef przejrzy sobie historie :-D hehe, forum o niemowlakach.. chyba bedzie wiedzial, czyja to sprawka ;-)
fajnie, ze zostalas cieplo przyjeta

Gie, kolezanka przytyla 30 kg?? :ico_szoking:
Boze, naprawde musi jej byc CIEZKO..
pewnie sie zachwycala Zu i zazdroscila Ci, ze Ty juz masz swoja dzidzie przy sobie... a ja jeszcze czeka porod i te pierwsze miesiace, ktore nie naleza do najprzyjemniejszych ;-)

ale mam dzisiaj lenia.... poza tym kiepsko sie czuje, bo mam @ i jestem cala polamana :507:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 kwie 2009, 11:21

oczywiście że tęsknie za niunią, dzwoniłam już raz, a później dostałam sms-a że Maja usnęła. Agnieszka powiedziala mi że mam jej nie zadręczać telefonami więc staraam się opanować, to tylko 4 godz ;-)

roboty jest full, ale moja wiedza gdzieś umknęła troszkę tymbardziej że są to nowe sprawy, nowe ustawy, nowe wnioski :ico_olaboga: kiedy ja to pojmę :ico_noniewiem: :ico_chory:
no nic towarem na razie sie nie zajmuje, nie mam kiedy :-D
wolę forum o niemowlakach...
...
a jeszcze rozliczenia klientów nie zrobione z poprzedniego miesiąca :ico_szoking: :ico_szoking: , szef oznajmił że czekał na mnie - no to już robota na cały tydzień i to naprawdę zapierdalu żeby w tydzień się wyrobić.

No może od poniedziałku zacznę, zobaczymy.

Dzisiaj odwiedził nas dyrektor regionalny firmy której jesteśmy deelaerem i stwierdził że teraz to on czuje się zażenowany w moim towarzystwie, że spoważniałam i takie tan

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 kwie 2009, 11:51

kiedy ja to pojmę :ico_noniewiem: :ico_chory:
dasz rade ;-)
Dzisiaj odwiedził nas dyrektor regionalny firmy której jesteśmy deelaerem i stwierdził że teraz to on czuje się zażenowany w moim towarzystwie, że spoważniałam i takie tan
no, w koncu jestes juz powazna kobieta i matka, a nie szurnieta siksa ;-)
zreszta, ja bedac matka, nie czuje sie jakos inaczej niz przedtem... moze tylko tyle, ze wiem, ze teraz to nie jestem tylko ja i ja, ale jest ktos, za kogo jestem odpowiedzialna i moze to mnie sprowadza na ziemie... ale chyba dalej jestem tak rabnieta, jak bylam :-D :570:

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

03 kwie 2009, 12:36

Witam z poludniowa kawusia.
POGODA U NAS PRZESLICZNA WIEC SIE NIE CHCE W DOMU SIEDZIEC:JAK SIE CIESZE ZE ZA TYDZIEN BEDE JUZ W POLSCE A TAM OGRODEK CISZA I SPOKUJ(sorry caps lock mi sie wlaczyl)

Pati to jako oficjalna sierpniowke prosze napisz mi dokladna date urodzin Erika to mu suwaczek na pierwszej stronie zrobie :-)

Margarita wciagniesz sie szybko do pracy zobaczysz.Zreszta 4 godzinki przeleca jak z bicza trzasnal :-)
margarita83 napisał/a:

no, w koncu jestes juz powazna kobieta i matka, a nie szurnieta siksa
zreszta, ja bedac matka, nie czuje sie jakos inaczej niz przedtem... moze tylko tyle, ze wiem, ze teraz to nie jestem tylko ja i ja, ale jest ktos, za kogo jestem odpowiedzialna i moze to mnie sprowadza na ziemie... ale chyba dalej jestem tak rabnieta, jak bylam

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2009, 13:16

Helooooo

jejku jak u nas pieknie, normalnie az zyc sie chce, kurcze mam tyle roboty w domu, ale szkoda mi malego, zeby w domku siedzial w taka pogode, tylko teraz mam dylemat, upralam jego kurteczke, bo wczoraj w aucie ulalo mu sie obiadkiemi kurteczka byla w marchewce wiec musialam ja uprac, mam nadzieje, ze puscila i nie wiem co mu nalozyc, zeby mu zimno nie bylo. Mam bezrekawnik , jednen cienszy grubszy i kurteczke ale wiekszy rozmiar taka typowa wiosenna, dzis chyba jest 20 stopni tak cieplo i nie wiem co tu zrobic.

margarita, to super, ze w pracy Cie tak miloprzyjeli, a Majka sie nie martw, dziewczyna da rade
Pati85, troche zazdroszcze Ci tych rolek, ja tez kiedys jezdzilam i teraz mnie korci, zeby do tego wrocic, szczegolnie, ze codziennie widze tysiace ludzi na rolkach, ktorzy jezdza sobie wzdluz plazy... a ja nie mam rolek i nie mam z kim jezdzic, bo A. nie chce (nie umie) :ico_placzek: :ico_placzek:
oj bidulko Ty, to sama sobie kup rolki i jak maly bedzie juz spal wieczorkiem to Twoj A posiedzi z nim a Ty pojdziesz pojezdzic, wiem, ze nie chce sie samemu, ale naloz sobie sluchawki na uszy i bedziesz sluchala muzy, a nauka jazdy na rolkach nie jest taka trudna, moze przekonaj A, zeby sprobowal :-)
Pati to jako oficjalna sierpniowke prosze napisz mi dokladna date urodzin Erika to mu suwaczek na pierwszej stronie zrobie :-)
no to podaje Erik ur.19.09.2008; waga 3250kg;wzrost 52 cm

Ide chyba podsuszyc wloski i ojde z malym na spacerek, tylko najpierw musze dac mu mleczko

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

03 kwie 2009, 13:32

Pati suwaczek zrobiony :-)

A kurteczka jakas cienka w zupelnosci wystarczy.My jezdzimy w cienkiej z tym ze ja mam jeszcze fußsack zimowy wiec w razie czego go zasuwam i cieplutko jest.

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2009, 13:46

A kurteczka jakas cienka w zupelnosci wystarczy.My jezdzimy w cienkiej z tym ze ja mam jeszcze fußsack zimowy wiec w razie czego go zasuwam i cieplutko jest.
Erik jest zawsze jeszcze w kocu wiec nie powinno mu byc zimno, a kurteczka jest tylko, ze duza bo dopiero na 86 wiec na pewno bedzie przy duza :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-04-03, 14:15 ]
Pati suwaczek zrobiony :-)
widzialam juz, dziekuje :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 kwie 2009, 14:28

Cześć :-)

Shoo, Pati, dziękuję za wyjaśnienie sprawy. :ico_oczko: I witaj na sierpniówkach ponownie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 kwie 2009, 14:31

ja juz z domu :DD :DD :DD
Maja była grzeczna u niani, rano troszkę była smutna, ale ogólnie niania zadowolona - zuch dziewczyna z mojej gwiazdy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

dziękuję za miłe slowa dco do plaszczyka i bokserki ;-)
ale chyba dalej jestem tak rabnieta, jak bylam :-D :570:
no mi się wydaje że ze mną też tak jest ;-)
może nieco styl ubierania zmieniłam, już mi nie wypada chodzić jak nastolatce g:P
no i do tego make up i stąd pewnie zażenowanie :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: ale po krótkiej rozmowie wszystko wróciło do normy.

Boshe jak ja tęskniłam za małą, a ona jak mnie obaczyła to chciała wyskoczyć z rąk tej Agnieszce :DD , chyba też tęskniła, no i oczywiście sie wtuliła w mamulę :-) ogólnie mine miała zadowoloną, nie widziałam żeby płakała czy cos w tym stylu.

No nic, jakiś obiadek i spacerek bo chyba też jest ze 20 stopni :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

shoo rolki - no jak mi sie marzą, może uda mi się P. wyciągnąć w niedziele na qady :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 kwie 2009, 14:57

Iwona H, hej :-)

Pati85, udanego spacerku :-)

margarita83, Wam rowniez udanego spacerku! my juz tradycyjnie jestesmy po, maly teraz spi, a ja zakladam sobie ksiazke kucharska online :-D

aa i Marta, widzisz, tak sie martwilas, a wszystko poszlo bez problemu :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-04-03, 18:00 ]
hehe, teraz dopiero zobaczylam nowy suwaczek Pati85 na naszej 1-szej stronie

"Adoptowany przez sierpniowki
Erik synek Pati85"

hehe, fajnie brzmi, brawo szkrab :ico_brawa_01:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”