[ Dodano: 2008-12-29, 17:51 ]
Aga dzieki ale dopiero teraz otowrzylam i nie wiem czemu ale tam nic nie widze moze przez to ze ja mam ustawione na 30 postow na stronie

Biedny pająk... heheheh Wyobraziłam sobie Norberta trzęsącego pojemnikiema same wiecie jak dzieci machają jak coś trzymają w rączkach.. lekko to na pewno nie było
DziękujęNo fajne te fotki Pinko
Też nie wybieramy się na żaden bal, najprawdopodobniej pojedziemy w środę do Poznania do teścia i z nim spędzimy Sylwka.... mam nadzieję, ze to nie wróży mi całego roku z teściem....Dziewczyny, jak spędzacie Sylwestra?
Ajaj, skopiowałam CI przepis: makaron z tuńczykiem. Do tego potrzebujesz makaron penne (takie rurki niewielkie), 1 puszka tuńczyka w oleju w kawałkach (nie rozdrobniony!!!), 1 kartonik sosu pomidorowego z przyprawami, 1 cebulka, brokuł i ser żółty.Aga dzieki ale dopiero teraz otowrzylam i nie wiem czemu ale tam nic nie widze moze przez to ze ja mam ustawione na 30 postow na stronie
Heheheh, a jak się ciotka musiała zdziwićz tym pogrzebem ciotki to dobre było
ja zawsze jak sie klade to sie staram jak najciszej zeby tylko mnie Majka nie uslyszala ale tak i tak zaczyna sie wiercic czasami juz jej mleko musze dac polecam stoperyZanim się położę pewnie też da znac o sobie
dziekuje tym razem mamAjaj, skopiowałam CI przepis:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość