Większość Twoich postów w tym temacie, niestety opiewa, że Ci żyjący za granicą pozjadali rozumy itp itd ale sama narzekasz na Polskę, trzyma Cię ktoś tam siłą?? Obraziłaś nas i kończysz temat z braku argumentów i Twoje ambicje jak widac mało mają wspólnego z inteligętną rozmową. Przepraszam Cię z góry, bo mozesz poczuć się tym razem Ty urażona i przepraszam że odbiegam od tematu w tej chwili, ale doprawdy nie wypowiadajmy sie na tematy których nie doświadczyliśmy i dodam, że znam tutaj w UK wiele osób z ambicjami z Polski, pokończonymi kilkoma fakultetami, znajomością kilku języków obcych i swoje ambicje schowali w kieszeń i robią na obczyźnie. Bo co im po ambicjach i papierkach z ukończonymi szkołami skoro PL nie daje im pracy????? A jak już ją dostają to za marne grosze więc wolą d... podcierać staruchom w innych krajach wiedząc, że tym zdobędą na chleb, chyba Cię jeszcze życie nie doświadczyło tak całkiem, a rozumy to właśnie Ty pozjadałaś, i to nie pierwszy watek na którym starasz się to każdemu udowodnić.
może coś doświadczyłas i koloryzowałaś dla własnych potrzeb tylko nie kazdy tak postępuje, koloryzuje swoją rzeczywistość by przypodobać się innym.i uwierz mi, że swego czasu doswiadczyłam i tego.. i wiele widziałam - to my sami koloryzujemy by za wszelką cene pokazac innym ze mamy lepiej.
dokładnie tyle, że powinnas wziać te słowa do siebie, bo Ty taką masz postawę wobec nas!!!ze bedac gdzies nie trzeba za wszelka cene robic z siebie strasznie swiatowych i obytych i tym samym bardziej oswieconych od innych.. bo to nie do konca zawsze tak wyglada.
Tym razem ja kończę bo odbiegłam od tematu a regulamin swoje punkty ma, dlatego według regulaminu przepraszam jak kogoś uraziłam -przynajmniej potrafię, bo niekótrym ambicje na słowa przeprosin nie wystarczają!!!