Bardzo sliczne macie brzusie !!!
Nie wiem czy zauważyłyście, ale większość z nas listopadówek będzie miała dziewczynki. Heh oby nasze córcie w przyszłości nie miały problemów ze znalezieniem mężów... takie mi pomysły do głowki przychodzą.
Może jak się zbiore to pokaże Wam mój brzusio. Mam wrażenie, że z dnia na dzień robi się większy i większ. Ciekawe co to będzie za jakieś 2 miesiące.
Dziewczyny a macie proble ze spaniem??? Zauważymłam, że śpię tylko na lewym boku, czasami na pleckach. Ostatnipo przeczytałam, że najzdrowiej w ciąży jest spać na lewym boku, na prawym nie jest to wskazane bo to ma związek z krązeniem krwi i łożyskiem a na plecach lekarze odradzają bo macica uciska na kręgosłu. Tylko, że mnie już od tego spania na lewym boku to czasami ręka drętwieje

Zamówiłam ostatnio z allegro komplecik pościeli składającej się z 10 części. Dziś to rozpakowałam bo dopiero do domku trafiłam z podróży i jestem bardzo zadowolona. Poprostu jest sliczny i z jakościowo dobrego materiału (tzn. bawełny)wkleje linki, żebyście mogły zobaczyć- http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=210802810, ja wybralam naszej Julci żyrafki ecry