Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 kwie 2009, 16:49

Gie, nooo kolezanko, foty rewelacja :-D :ico_brawa_01: takie kolorowe i wyrazne... ech, az mi sie zachcialo do takiego polskiego lasu :ico_placzek:
na trzecim zdjeciu wygladasz, jakby Cie piorun strzelil hehe :-D takie masz wlosy postawione ;-)

aha, Zuzia - zawodowa modelka z parasolka :-) i super jest to zdjecie, jak siega po aparat..

i moze sie tu naraze, ale Zu jest bardziej podobna do Twojego Pana... tak sobie Was porownalam na tym zdjeciu w trojke, no i wykapany tatus :-) :ico_noniewiem:

aaa i widze, ze Polsce wiosna pelna para... faaaajnie :-)

a my juz po zakupach, kupilismy 10 nowych sloiczkow (z czego 2 juz poszly :/), takie male te sloiczki z Heinza (130g)... wole te hiszpanskie "pasztety", sloiczki wieksze - 250g, ale mniejszy wybor..
dzisiaj z dan sloiczkowych Jaspi dostal "makaron bolognese"... nawet nie sprawdzilam dokladnie skladnikow, ale na sloiczku napisane bylo od 6-tego miesiaca... wiec wierze im na slowo :ico_noniewiem:
no i oczywiscie smakowalo mu bardzo (dziwne?) ;-)

dzisiaj kolacje A. robi, ja mam wolne :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 kwie 2009, 17:02

na trzecim zdjeciu wygladasz, jakby Cie piorun strzelil hehe takie masz wlosy postawione
nonooo ;) ale mowilam, ze kudly mam juz za dlugie - pewnie wiatr zawial i mi sie do gory poderwaly ;) bo dzisiaj u nas raczej lato, niz wiosna (jak wychodzilismy z domu, to w sloncu bylo 27 stopni!!!), ale wiaterek wieje... no i gdzie ta burza, bo sie nie zapowiada na razie...

Nie macie tam w Hiszpanii laskow?? :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
aha, Zuzia - zawodowa modelka z parasolka i super jest to zdjecie, jak siega po aparat..
dzieki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

no Ona dzisiaj wyjatkowo strasznie chciala usiasc, no i w sumie siedziala trzymajac sie za parasolke...
i moze sie tu naraze, ale Zu jest bardziej podobna do Twojego Pana... tak sobie Was porownalam na tym zdjeciu w trojke, no i wykapany tatus
nie narazisz sie, Kochana - bo ja w kolko to slysze, niestety... wiec jestem przyzwyczajona... :ico_oczko: :ico_oczko:
dzisiaj z dan sloiczkowych Jaspi dostal "makaron bolognese"... nawet nie sprawdzilam dokladnie skladnikow, ale na sloiczku napisane bylo od 6-tego miesiaca... wiec wierze im na slowo
no i oczywiscie smakowalo mu bardzo (dziwne?)
niezly sloiczkowy wypasik tam macie... smakowalo spaghetti Jaspiemu? A umial wciagac makaron??? :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-04-05, 17:04 ]
kurna, cala glowa mnie swedzi po tym lesie... pewnie przez ten wiatr mam pelno piachu we wlosach...

a Pan zdazyl wejsc do domku ze spaceru i juz go kumpel wyciagnal na jakas lake i samoloty... juz Mu zapowiedzialam, ze jak wroci, to caly sie oddaje Su, a ja obcinam sobie wlosy, robie manicure na jutro do pracy i leniuchuje... :-D

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 kwie 2009, 17:18

Nie macie tam w Hiszpanii laskow?? :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
nie bałdzo, oj nie bałdzo ;-) (znasz ten kawal? :-D)
tu raczej wszystko jest wypalone sloncem.. a jezeli juz sie trafi las, to iglasty, poza tym te zielone obszary czesto sa teranami prywatnymi.. ktos sobie postawi brame z lancuchami i koniec, nie ma wjazdu :/
nie ma tu takich lasow, jak w Polsce.. a szkoda.
no i w sumie siedziala trzymajac sie za parasolke...
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
niezly sloiczkowy wypasik tam macie... smakowalo spaghetti Jaspiemu? A umial wciagac makaron??? :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
heh, umial wciagac papke z lyzeczki, tak ;-)
w ogole, te papki sloiczkowe wygladaja, jakby to ktos zjadl, puscil belta i wpakowal do sloika.. :/ sorry za porownanie, ale dla mnie tak to wyglada :ico_noniewiem:
juz Mu zapowiedzialam, ze jak wroci, to caly sie oddaje Su, a ja obcinam sobie wlosy, robie manicure na jutro do pracy i leniuchuje... :-D
no i prawidlowo.. niech spedzi troche czasu ze swoja pociecha ;-)

[ Dodano: 2009-04-05, 17:24 ]
napisze Ci ten kawal, bo pewnie nie znasz, a ja za chwile bede sie zmywac, bo chcemy ogladac z A. nasz ulubiony program pt. Come Dine With Me (idea jest taka, ze 4 nieznajomych przez 4 kolejne wieczory przyrzadza kolacje dla siebie i pozostalych, zaprasza do swojego domu, gotuje wlasne menu - 3 daniowe, a pozniej pozostali wystawiaja mu ocene od 1 do 10 :-) zwyciezca dostaje 1000 funtow... smieszny jest ten program, bo ci ludzie to czesto ewenementy, taki zupelnie przecistawne osobowosci... i smieszne rzeczy sie dzieja :-D)

OK, teraz kawal:

Hrabia postanowil spedzic mily weekend w hotelu, przyjechal, spedzil dwie noce i w poniedzialek rano schodzi do recepcji i mowi do recepcjonisty:
"Zasłałem łozko"... na to recepcjonista tak patrzy na niego i mowi: "To bardzo dobrze"
a Hrabia: "Nie bałdzo, oj nie bałdzo...."

:-D :-D :-D ;-) ;-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 kwie 2009, 17:27

nie bałdzo, oj nie bałdzo (znasz ten kawal? )
nie, nie baldzo... opowiedz...
w ogole, te papki sloiczkowe wygladaja, jakby to ktos zjadl, puscil belta i wpakowal do sloika.. sorry za porownanie, ale dla mnie tak to wyglada
ja nie mam takich skojarzen... noo, chyba, ze cos ma grudki, to wtedy rzeczywiscie...

[ Dodano: 2009-04-05, 17:29 ]
aaa, no to o zaslanych lozkach cos slyszalam, ale to nie bylo o Hrabim...

program musi byc fajny, ja kocham np. Hell's Kitchen, ale tylko z Gordonem R., bo puszczaja tez z Marc'iem Pierre'em White'em i straaaszne nudy... bez sensu... Gordon krzyczy, przeklina, wyzywa... jest co poogladac...

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 kwie 2009, 17:59

Helloooooo

dopiero teraz, bo wczesniej nie moglam, bylismy na Flohmarku ( czyt. bazar) ale nic ciekawego nie bylo. kupilismy tylko owoce i truskawki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

U nas ladnie , cieplo,, swieci sloneczko.
Na grilu bylo nawet fajnie, ale P. mnie wkurzyl i pojechalam z malym do domu, a on zostal i tym tez mnie wkurzyl, nie odzywalam sie od niego, ale juz niestety sie odzywam.
Spalam w duzym pokoju :-D , a on przyjechal przed 1 tak nawalony, ze ledmo na nogach sie trzymal i oczywiscie spedzil weiekszosc przytulajac sie z kibelkiem.

Gie foty superanckie, sliczna tworzycie rodzinke, a Su jak pieknie wyglada w tym rozowym kompleciku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

shoo, nie widac za bardzo Twojej fryzurki, musisz nam zrobic nowe foty :-D fajnie, ze milo spedzliscie wczorajszy dzien :-)

margarita, widze, ze tez masz kacyka, mozesz przybic 5 mojemu mezowi :-D

Gie nie zalatwilam Ci autografu :-D

[ Dodano: 2009-04-05, 18:00 ]
Maly spi juz dwie godziny, a ja za ten czas ugotowalam obiadzik, dzis golabki, jestem glodna, ale musze czekac na P., bo jest na nowym mieszkanku

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 kwie 2009, 18:23

witaj PATI...

przykro mi, ze poklocilas sie z Panem na grillu...
nie odzywalam sie od niego, ale juz niestety sie odzywam.
to mnie powalilo na kolana :ico_szoking: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
przyjechal przed 1 tak nawalony, ze ledmo na nogach sie trzymal i oczywiscie spedzil weiekszosc przytulajac sie z kibelkiem.
no to przynajmniej ma kare i mam nadzieje, ze dzisiaj cierpi... :-D :-D
Gie foty superanckie, sliczna tworzycie rodzinke, a Su jak pieknie wyglada w tym rozowym kompleciku

:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
dzis golabki, jestem glodna
uuaa, jak ja bym zjadala takiego ptaka... :ico_oczko: :ico_oczko:

Pan juz wrocil i wlasnie robi spaghetti z bialym sosem (tunczyk i czosnek)

wzial ze soba Su do kuchni, bo Ona tak nawija odkad przyszlismy ze spaceru (jeszcze nie spala od tamtej pory), ze az mnie glowa rozbolala... mam ochote sie najesc i pojsc spac... a musze te wlosy podciac i jeszcze zrobic pazurki, heelpp... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

[ Dodano: 2009-04-05, 18:24 ]
Gie nie zalatwilam Ci autografu
no trudno... moze nastepnym razem... :ico_oczko: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 kwie 2009, 18:30

przykro mi, ze poklocilas sie z Panem na grillu...
on zawsze woli towarzystwo niz nas chodzi mi o mnie i Erika, maly plakal wiec powiedzialam, ze jedziemy do domu, a on do mnie- no bez przesady :ico_szoking: to ja sie tak wkurzylam, poszlam, ubralam malego, pozegnalam sie i pojechalam do domu.
On mnie spytal, a czym on wroci, a ja do niego, ze mnie to juz nie obchodzi wiec powiedzial, ze przyjdzie na piechote, a ja mu , ze mozesz nawet przyfrunac :-D :-D :-D
no to przynajmniej ma kare i mam nadzieje, ze dzisiaj cierpi... :-D :-D
no juz lepiej sie czuje, ale jak jechalismy na bazarek to musialam sie zatrzymywac, bo zwracal :ico_brawa_01:
uuaa, jak ja bym zjadala takiego ptaka... :ico_oczko: :ico_oczko:
to zapraszam, podzielie sie z Toba :-)
mam ochote sie najesc i pojsc spac... a musze te wlosy podciac i jeszcze zrobic pazurki, heelpp... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
a nie mozesz podciac wloskwo jutro, a pazurki to pewnie do pracy robisz, co???

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 kwie 2009, 18:30

uuuu, idzie juz moje spaghetti... zmykam na chwile...

i Su sie wreszcie uciszyla, thank God... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 kwie 2009, 18:31

Maly spi juz 2,5 godziny, kurcze nie wiem co robic, co one bedzie mi w nocy robil???????

[ Dodano: 2009-04-05, 18:31 ]
uuuu, idzie juz moje spaghetti... zmykam na chwile...
to smacznego, ja tez lece zjesc golebia :-D

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

06 kwie 2009, 07:33

Witam serdecznie.

Jakos nie bylo czasu w weekend na klikanie bo byla tak ladna pogoda ze praktycznie z przerwami na jedzenie i drzemki bylismy na polku :-)
A wieczorem z nadmiaru swiezego powietrza nie mialam juz sily na zagladanie do netu :-)

Zdjecia przesliczne. Paulinka cwiczy juz bicepsy :ico_haha_02: A Gie widze zaaferowala parasolka jak i moja Jule :-)

Co do tych sliwek tak to ja pisalam o sliwkach suszonych z Gerbera sa w takich malutkich sloiczkach http://edelikatesy.com/images/products/38608a.jpg

A u nas zabki w drodze bo Jula napelnia pieluchy co chwila :ico_haha_01: Juz dwa razy zdazylam zmienic bombe atomowa :ico_olaboga:

No i pakowanie trwa w piatek nad ranem jedziemy. A neta zalatwie sobie dopiero po swietach .

[ Dodano: 2009-04-06, 07:51 ]
A moja Jula cwiczy tak
Obrazek
Obrazek

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”