No tak kazda z mezusiem,ja tylko nie bo moj to po świniaka pojechał-a raczej po wyroby z niego

fajnie bo odrazu na miejscu jest masaż,który robi nam wyroby....Wogole gadalam ze znajomą i ona takie bole bioder i kosci miala na tydzien-2tygodnie przed porodem

......troszke sie przerazilam szczerze mowiac,bo dopiero teraz do mnie dotarło jak nam juz mało czasu zostało dziewuszki...
Iwonko nie dołuj się kochana...a jak trzeba to wyzal nam sie,wygadaj to moze Ci ulzy pamietaj,ze mozesz na nas liczyc-bynajmniej duchowo

..
Wiesz ja tez sie dzis od mojej cioci dowiedzialam niezafajnej rzeczy i plakac mi sie chce do tej pory jak sobie przypomne....Moja kuzynka(chrzestna mojej Julci) rozchodzi sie z mezem,po latach meczarni-teraz wyszlo ze 10 lat była bita,ponizana i wykorzystywana seksualnie,ten dran nawet bił ją i wyzywał przy dzieciach nawet nie wiecie jak sie nasłuchałam co on wyprawiał masakra

tak mi zal mojej biednej kuzynki ona teraz jest w tak silnej depresji ze bierze leki psychotropowe i miala juz nawet mysli samobojcze-ma dwojke dzieci...Masakra...
No dobra ale dosc tych smutow musimy byc wesołe dla naszych malenstw..Buziaczki